Familjetid

Efter lunchtid så kom min bror och hans sambo hit för att umgås lite grann.

gudföräldrarDet är så mysigt att träffas, speciellt eftersom vi ses så sällan så blir det extra trevligt när vi väl får tummen ur att ses. Vi har så mycket att prata om och det är alltid lika kul att få spendera tid tillsammans.jakob_johannaVi har fikat, varit ute och promenerat och lekt med barnen.

morfarDet har varit en supermysig dag och det är alltid lika kul att ha fullt hus här hemma. Men nu är jag rätt så sliten efter operationen så nu ska vi alla slänga oss på soffan och se på film. Som tur är så har jag världens bästa man som tar hand om båda barnen sen på natten så att jag får sova ordentligt och återhämta mig. Jag kan ju ändå inte använda armarna så jag är inte till så mycket hjälp i alla fall. Men jag har inte direkt ont längre så snart ska jag nog klara av att röra mig lite lättare och hjälpa till lite mer här hemma får vi hoppas!

Jag önskar er alla en underbar lördag! Kramkram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *