Mitt aprilskämt

Godmorgon!

Hur gick det för er med aprilskämten igår? 😉

profilSjälv försökte jag mig på ett då vi satt och åt middag och min man frågade hur mina tuttar såg ut och jag svarar:

”Jo, men jag tycker det var lite konstigt, för när jag tagit bort kompressen och tittade på brösten så var bröstvårtorna borta! Varför tror du han har tagit bort dom?”

Min man kollade lite förvirrat och då kunde jag inte hålla mig och vräkte ut:

”April, april!”

Alla började skratta och sa att jag kanske skulle hålla lite längre på det så att M kunde hinna reagera innan jag erkände att jag skämta! Haha. Så det blev ju lite halvt misslyckat detta året. Men bättre lycka nästa år! Jag ska börja smida planer för det skämtet redan nu! 😉

 

 

2 reaktioner på “Mitt aprilskämt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *