Bullar till frukost

Godmorgon!

Det är söndag och det firar vi med att äta bullar till frukost! 😉

pappaHelgerna är ju dom bästa eftersom vi alla är hemma och kan sitta och äta frukost tillsammans och självklart vill ju Filip sitta i sin pappas knä då, eftersom han i vanliga fall är på jobbet. Plus att pappa är lite utav en favorit!
filip

Vi har haft mina föräldrar hos oss hela helgen och det har varit så underbart, både för att jag älskar att vara med dom, men också för att vi har fått hjälp med pojkarna nu när jag inte har kunnat hjälpa till så mycket. Jag får ju inte lyfta tungt eller lyfta armarna mer än 40grader och det är rätt så slitsamt, speciellt när man verkligen vill hjälpa till men inte kan eller får..

Idag har smärtan blivit betydligt mindre och jag mår inte heller illa längre som jag har gjort dom tidigare dagarna. Dom smärtstillande tabletterna som man får utskrivna är så fruktansvärt starka och gör att man kan må riktigt, riktigt illa, vilket jag tyvärr har gjort. Men nu är smärtan outhärdlig så nu ska jag försöka att klara med med paracet så att jag i alla fall slipper illamåendet.

Det kommer ett inlägg om operationen som ni får ta del av på onsdag efter att jag har varit på kontroll. Jag vet att ni är många som undrar och vill höra om allt från hur det var innan, till operation och hur det gått efteråt. Ni är några som undrar om hur ärren ser ut och det kommer jag också visa och berätta för er. Men, som jag nämnt tidigare så hände en sak före operationen som jag vill få avklarat med kliniken innan jag berättar för er här. Så hoppas ni kan hålla er till onsdag så berättar jag allt!

Nu ska jag umgås med mina föräldrar några timmar till innan dom åker tillbaka till Sverige. Sen ska jag även få duscha för första gången sen i onsdags morgon! Haha, gissa om jag känner mig ofräsch 😉

4 reaktioner på “Bullar till frukost”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *