NordicFeel Lifestyle

Sponsrat inlägg

En sak som jag tycker är riktigt viktigt är att lukta gott, men av någon anledning så har inte jag lyckats hitta någon ny parfym som jag tycker passar mig på senaste tiden och sen har jag bara glömt av att köpa någon. Ska jag vara ärlig så har jag nog inte använt parfym sen innan Filip föddes. Då sa nämligen barnmorskan till mig att bebisen helst ville känna mammans naturliga doft, så då slutade jag att spruta på mig massa onaturliga dofter. Men nu är mitt andra barn 7 månader gammal, så nu känns det som ett ypperligt tillfälle att börja med en ny doft. Det finns ju mängder med parfymer att välja mellan och det känns näst intill omöjligt att hitta en doft som passar. Men så kom jag över en superbra parfymguide hos NordicFeel. Så om du är, precis som jag, osäker på vad man ska välja i parfymdjungeln så kan man använda sig utav NordicFeels parfymguide. Det är en perfekt guide som man kan använda som inspiration när man ska köpa en ny parfym. Så himla bra!

profil

Förresten, ni har väl inte missat att NordicFeel har ett skönhetsmagasin på nätet också, Lifestyle, som är till för att inspirera. Där kan man ta del av dom senaste skönhetstrenderna, läsa spännande intervjuer och se på superenkla steg-för-steg-guider. Erkänn bra?

toppbloggJag älskar skönhet och tittar ofta in på Lifstyle när jag vill shoppa något eller bara få lite inspiration och idéer.

Nu ska jag laga middag. Idag ska vi äta någonting som vi aldrig gjort tidigare här hemma hos oss. När vi var och handlade så fick jag nämligen för mig att köpa bakpotatis, så det ska vi ha till middag ikväll. Självklart med skagenröra till! 😉

Hoppas ni fått en superfin start på veckan allihopa. Kram, kram och go kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *