Oslofru klättrar på topplistorna!

Jag har alltid varit så himla slarvig med mina saker och speciellt har jag struntat i att ta hand om min mobil. Men denna gången när jag fick en ny så sa M till mig att jag måste ha expoglas (heter det så?) och ett mobilskal på så att den inte skulle gå sönder med en gång. Jag hittade detta fina skalet och är supernöjd med det, men nu skulle jag tycka det var kul med fler att variera mellan. Det blir ju liksom lite som en accessoar och då vill man ju att den ska matcha med det man har på sig. Eller?

richmond_finch

Det var en jäkla tur att skalet satt på precis, för av någon dum anledning så åkte mobilen ur fickan på mig när jag skulle gå ut med Oskar och fall ner på stenplattorna i hallen. Garanterat att mobilen hade spruckit om jag inte hade haft allt det här skyddet på. Phu!

Jag borde inte bara ha skydd på mobilen, jag borde även ha koppel på den så att jag inte tappar den i golvet eller lägger ifrån mig den hela tiden. Hihi 😉

Nu till något helt annat och väldigt roligt!
topplista_bloggarJag måste bara, åter igen, påpeka hur glad, stolt och tacksam jag är över att ha blivit nominerad i kategorin ”Årets personliga blogg” i Finest Awards 2016. Detta är så stort och jag får nypa mig själv i armen lite då och då för att få mig själv att inse att jag intnominerad_finest_awards_2016e drömmer. Finest Awards är Nordens största blogg-gala och jag är nominerad tillsammans med enormt stora profiler och det är så jäkla häftigt! Även fast det är en ytterst-pytte-liten chans för mig att vinna så är jag ändå så tacksam över att ens blivit nominerad och det ska bli så sjukt kul att få åka till Stockholm och gå på galan. Ni vet väl att ni kan rösta en gång om dagen och att ni då har chans att vinna biljetter för att själva kunna gå på blogg-galan! (klicka här för att komma till röstningen)

En sak till som är väldigt rolig är att bloggen blir större och växer för varje dag som går.

Jag är så otroligt glad över att bloggen börjar klättra upp på alla topplistor. Nu är min blogg på 8:e plats på Finest.se topplista av totalt 12842 registrerade bloggar!! Det är helt ofattbart kul och det är tack vare att ni tittar in här som jag har lust att fortsätta att skriva. Det är motiverande och superkul!

Jag funderar på om jag kanske skulle ha en frågestund.. Ääh, varför fundera? Vi kör!

Fråga mig vad som helst ni vill så svarar jag! Ni kan fråga på fram till imorgon kväll kl 18.00, så ska jag svara på era frågor i en video på torsdag 🙂

PUSS OCH KRAM

10 reaktioner på “Oslofru klättrar på topplistorna!”

 • jennie skriver:

  Jasså finns det sådantglas, varför tar inte alla det kan man undra? jag har aldrig haft sönder mitt glas, peppar peppar!

  http://www.missjennie.se

 • oslofru skriver:

  Jadu, det kostar lite grann, så egentligen kan det kännas onödigt antar jag 🙂

 • Jeanette skriver:

  Jättekul att det går bra för din blogg:)

  Min fråga? Har du någon blogg strategi? Att du tex försöker uppdatera så här många gånger per dag eller någon speciell medveten variation på dina blogginlägg?

 • HL skriver:

  Hej!
  Vad ska du göra efter mammaledigheten? Har du något drömjobb?
  Du har en kanonbra blogg!!

 • Il skriver:

  Vad ska du jobba med när båda barnen går på dagis?
  Vill ni flytta hem till Sverige?
  Kommer ni inte skaffa husdjur någon dag? Du som är uppväxt med hund plus jättebra för barn att växa upp med djur ju plus att du är hemma.
  Vilka välgörenhetsorganisationer skänker du pengar till?

 • Maria skriver:

  Jätteroligt att det går bra för dig med bloggen. Hoppas att du orkar fortsätta att skriva, jag följer dig varje dag
  Jag har en fråga, vill ni att era pojkar ska bli intresserade av en viss sport eller annat intresse ex musik?

 • Mamma skriver:

  1. Hur långa dagar har F på dagis?

  2. Du skrev att O skulle börja på dagis i augusti, ska du börja jobba då?

 • Martha skriver:

  Vad blir ert nästa projekt på/i ert hus?

 • robbie skriver:

  Hur mye tid legger du på bloggen i veckan?
  Hur många bilder tar du i veckan?

 • Stina skriver:

  Hur tänker du och din man med barnens skolgång och hur ska ni få barnen at förstå viktigheten med at läsa?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *