Bröstlyft – Efterkontroll

Hej på er!

Nu ska jag alldeles strax åka iväg till kliniken där jag gjorde min bröstförminskning/bröstlyft för en efterkontroll.

bröstförstoring_klinik_osloSka jag vara ärlig så trodde jag att jag skulle sakna mina stora bröst, men jag känner mig fri nu! Det är en sån oerhörd lättnad att dom stora siliconinläggen är ute ur min kropp och jag känner mig jättefin nu när tuttarna är små, fasta och runda. 🙂

Jag ska inte bara på efterkontroll hos kirurgen för att ta bort tejp och kolla hur brösten läkt, utan jag kommer även att gå på ett möte med en ansvarig av kliniken för att prata om en sak som hände innan operationen. Efter denna kontroll och möte så kommer jag att berätta om hela händelsen från start till slut, samt dela med mig av för och efterbilder (antagligen, suger lite på den karamellen). 

Nu måste jag göra i ordning mig och Oskar och sen åka och hämta Filip på förskolan. Det blir en utmaning att lyckas att ta mig till stan med två barn utan att lyfta, men som tur är så får jag förhoppningsvis hjälp av den underbara personalen på förskolan 🙂 Önska mig lycka till så tittar jag in här när vi är hemma igen!

Puss och kram

 

12 reaktioner på “Bröstlyft – Efterkontroll”

 • Marie skriver:

  Godmorgon! Lycka till och hoppas det läkt bra. Ville bara meddela att min domänadress är borta nu för blogg.se kan inte erbjuda detta längre när man har PRO. Så vill du kika in igen så är det: http://www.marieangel.blogg.se
  Ha en fin dag!

 • Sandra skriver:

  Lycka till, hoppas allt har läkt fint och se bra ut. Kram!

 • Em* skriver:

  Jag tycker det är super fint med små bröst! Stora också såklart! När jag skulle göra min operation ville inte jag lägga in stora inlägg, utan bara såpass stora att de fyllde ut den ”ur ammade” huden. Min kirurg trodde dock att det skulle bli ett bättre resultat om jag valde att lägga in större inlägg, så jag valde att lita på honom, och jag är jätte nöjd. Men jag hade varit precis lika nöjd med mindre inlägg också, bara de inte hade fladdrat runt och istället legat som de skulle i en bh. 😉 Ja, du fattar.
  Lycka till!

 • il skriver:

  Det passar din kropp så mycket bättre med mindre bröst! Idealen med stora silikonbröst känns så 90-tal, det här ser fräschare och bättre ut och man ser din vältränade kropp på ett annat sätt! Hatar mina stora bröst så hade gjort mycket för att ha mindre!
  Måste bara fråga, en gång skrev du att graviditeten förstörde eller förändrade dina bröst och din navel, blev naveln så som den är på bilden av graviditeten? Är det något du vill ändra? Jag trodde bara det var vanlig utåtnavel som vissa av någon anledning föds med? Har du haft piercing där?

  • oslofru skriver:

   Tack! Jag gillar också små bröst, det är fint. 🙂 Naveln har blivit större, samt fått bristningar efter mina graviditeter och ja, jag har haft en piercing där..

 • Evelina Rydin skriver:

  Hoppas att allt har läkt fint du får ha en bra dag

 • Johanna skriver:

  Lycka till! Hoppas allt läkt bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *