Oslo City

Heej!!

Phu, vilken dag! Det har varit non-stop med det ena och det andra från och med att jag gick upp i morses till att jag kom hem nu för ungefär 5 minuter sen.

oslo_cityMellan mina möten idag så hängde jag lite med Erika och hennes bebis. Det var supermysigt och vi hann med en fika och promenad till och från ett av mina möten. Att spendera dagen inne i city är lite bitter-sött. Jag saknar att bo inne i stan eftersom man har allting utanför dörren, cafér, restauranger, butiker, vänner osv osv. Det var rätt så coolt att se att dom dessutom har satt upp mängder med bilar där på Jerntorget där man kunde köpa allt från kaffe till tacos rakt ur bilen. Häftigt! Så visst är det kul att det händer saker i city och att man kan sakna det ibland, men samtidigt så känns det väldigt skönt att bo utanför stan eftersom det är lugn och ro här hemma.

Jag har inte ätit sen lunchtid så jag är vrålhungrig och måste slänga i mig lite kvällsmat innan vi ska lägga pojkarna. Ville bara titta in här och säga hej och att jag lever 😉 Brukar ju uppdatera bloggen betydligt mycket mer under dagen men idag har jag helt enkelt inte haft tid. Sen när pojkarna lägger sig så ska jag berätta för er om tatueringen som jag tog bort precis. Varför, var och hur – kommer snart! 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *