Q/A Videoblogg

Hej igen på er,

Q/A

Nu har jag stressat som en liten galning här hemma för att hinna få gjort allting innan vi måste åka till stan. Jag lovade er ju att svara på era frågor från min lilla frågestund och det har jag gjort i denna videon här:

Nu måsta jag skynda mig in till city! 😉

8 reaktioner på “Q/A Videoblogg”

 • il skriver:

  Bara ett litet tips… Klipp dina videos!! Det är helt meningslöst att ha en jättelång inledning där du bara sitter och säger ”eeh…” och letar efter frågorna du ska svara på? Det är tråkigt, man tröttnar och känns inte så ”proffsigt” eller ”seriöst”. Samma på slutet, du har sagt hejdå – klipp bort det sista 🙂

  • oslofru skriver:

   Tack för tips, men att göra videobloggar tar otroligt lång tid om man ska sitta och klippa och greja. Jag är inte så noga då jag inte har tid över till det tyvärr.

   • il skriver:

    Hmm okej, jag tycker inte det tar så lång tid att klippa videos speciellt inte klippa bort en början och ett slut, det är inte ens svårt. Trodde detta var det du satsade på, då bör man tänka lite på kvalitén även på video.

    • oslofru skriver:

     Jag kommer inte bli stor på youtube, det är inte mitt mål och mina videos är som dom är. 🙂 Man måste ju inte kolla om man inte vill 🙂

 • Silvia Hammar skriver:

  Jättefin blogg tycker jag. Kikar in här ibland. Videobloggen var bra

 • Anna skriver:

  Jag gillar att videobloggarna inte är klippta, känns mer personligt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *