Ta bort tatuering – Eraze Oslo

För nästan exakt 4 år sedan så träffade jag min man för första gången och redan när jag såg honom första gången så fall jag pladask. Denna förälskelse ledde till en impulsiv tatuering som jag gjorde för att visa min kärlek för min nyfunna prins.

ta_bort_tatuering_osloDenna kärlek är fortfarande väldigt stark för min man, men mindre stark för min tatuering. Jag var aldrig riktigt nöjd med den från första början, jag tycker att en sitter lite snett, ser suddig ut vid L:et och är betydligt mycket fetare i stilen än vad datumen på armleden är. Dom två tatueringarna skär sig lite med varandra och om jag skulle välja att ta bort någon av dom så skulle det vara den på fingret.

Utöver att jag inte är så förtjust i själva motivet så är jag heller inte så stolt över att ha en tatuering på mitt finger. Den syns jämt oavsett om jag vill eller inte. Mina andra tatueringar kan jag dölja med kläder, men inte den här. Jag är 27 år gammal och känner att jag vill uppfattas lite mer representativ när jag är ute bland folk och tatueringen passar inte alltid i alla sammanhang.

erazeJag var inte helt övertygad om jag kunde lite på någon av alla dessa ställen som säger sig ta bort tatueringar, men när jag fann Eraze i Oslo så kunde jag känna mig trygg på att göra ett försök.

Eraze erbjuder Skandinaviens mest effektiva, skonsamma och trygga borttagning av tatueringar och dom är den enda kliniken i hela Skandinavien som använder världens mest avancerade laserteknologi, PicoSure.

eraze_oslo

Deras lokaler i Oslo är fina och fräscha, personalen är professionell och kunniga i det dom gör. Med en gång när jag kom in på kliniken så kände jag att jag kommit i trygga händer och kunde slappna av.

Vi gick igenom både hur behandlingen skulle gå till och hur jag skulle behandla tatueringen efteråt och sen satte vi igång. Själva behandlingen kommer jag att berätta mer om nästa gång jag ska tillbaka, den 24e maj. Hur många behandlingar man behöver göra beror på många faktorer, allt ifrån var tatueringen sitter, till vilket pigment man har och hur kroppen reagerar på lasern. Men ungefär 6-8 behandlingar kan det ta och om den försvinner tidigare så är det ju bara en bonus!

ta_bort_tatuering

Efter denna första behandlingen så kan man redan se att den blivit betydligt mycket ljusare och jag är väldigt nöjd med starten av denna processen!
Om ni önskar att ta bort en tatuering så kan jag varmt rekommendera Eraze i Oslo. För att läsa mer om hur det går till, se priser och annan info så kan ni klicka HÄR för att komma till deras hemsida.

Jag tycker verkligen att det är häftigt att det ens är möjligt att ta bort en tatuering som man förr i tiden trodde var permanent och någonting man var tvungen att leva med livet ut. Det ska bli intressant att se nu hur många behandlingar jag behöver göra, samt hur bra tatueringen verkligen försvinner i slutändan. Kommer man se den eller kommer den vara puts väck? Det återstår helt enkelt att se! 🙂

 

4 reaktioner på “Ta bort tatuering – Eraze Oslo”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *