Akrylnaglar – Nytt lack

Det bästa jag har gjort var nog att fixa naglarna senast jag var i Alingsås. Att alltid ha långa, fina och fräscha naglar är så fint. Jag trodde att det skulle vara jobbigt att ha långa naglar när jag har barn, men det har inte stört mig alls. Jag känner mig stolt över mina fina händer och att ha iordninggjorda (är ”iordninggjorda” ett ord eller har jag hittat på det?) naglar känns helt rätt och så himla snyggt!

akrylnaglar_oslo

Gissa vad? Jag har faktiskt filat och målat naglarna alldeles själv under tiden som Oskar sover middag. Inte dåligt va? 😉

manikyr_oslo_prisÄn så länge är naglarna fina, så vi får se när jag går och fyller på nästa gång. Jag måste hitta något bra manikyrställe i Oslo som jag kan gå till, eller så kanske det blir lagom att fixa naglarna i Stockholm när jag ska dit inför Finest Awards om två veckor.

Förresten så kan ni se hur tatueringen ser ut efter en laserbehandling på bilderna. Den är fortfarande väldigt synlig, men svagare i färgen. Jag var lite orolig för att ha ont nu efteråt, men jag känner ingenting som tur är!

Gucci_väska_pris

Jag fick för övrigt inbjudan till Finest Awards idag och det pirrade i hela kroppen när jag skulle OSA! Det kommer bli så jäkla kul för jag ska nämligen dit med min bästa vän som bor i Luleå. Elin ni vet, hon som bodde i Stockholm förut. Hon fyller 30 år den helgen efter så vi ska fira henne samtidigt. Hotell, flyg, hår, klänning, smink – allt är fixat och vi är klara för en underbar helkväll på Café Opera! Är det någon av er läsare som ska dit? Ni vet väl att ni har möjlighet att vinna biljetter till galan om ni röstar på era favoritbloggare? Jag själv, som ni säkert redan vet, är ju nominerad i kategorin ”Årets personliga blogg” och ni får jättegärna rösta på mig HÄR! Glöm inte att fylla i eran mailadress eftersom ni då har chans att vinna biljetter till galan.

Puss puss på er!

8 reaktioner på “Akrylnaglar – Nytt lack”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *