Vadå mamma”ledig”?

Godmorgon!

Då var det äntligen fredag igen och dags för helg!

OskarJag vet att jag ofta säger så här men.. Den här veckan har verkligen flugit förbi! Jag kan inte fatta att det redan är helg. Igår när jag var på ett av mina möten så kom min operation upp på tal, varav jag fick för mig att det var en månad sen, men sen när jag tänkte efter så kom jag på att det bara var för en vecka sen. Tiden går så fort att jag på riktigt inte hänger med. Idag kan jag däremot känna i brösten att jag ansträngt mig lite för mycket, så idag ska jag ta det lugnt hemma med mina älskade barn.

tvåbarnsmammaFilip kommer att gå några timmar på förskolan eftersom jag inte har någon möjlighet att lyfta tungt, men förutom det så blir det massa lek och mys här hemma.

Eller nej förresten, vem försöker jag lura? Här blir det inte att ligga och ta det lugnt på soffan precis för imorgon ska vi på 2årskalas, så jag måste försöka ta mig iväg till stan en snabbis för att köpa födelsedagspresent! Det är så lustigt det här med att vara mamma”ledig”. Vadå ledig? Jag är väl aldrig ledig egentligen? 😉

 

1 reaktion på “Vadå mamma”ledig”?”

 • Mimmi skriver:

  https://intebaramammablog.wordpress.com/2016/02/26/lite-onormal/
  Jag skrev om det där med att vara mamma. Trött mamma. Att tar det ”slut” sen liksom?
  Precis som du skriver är eg mammor aldrig lediga. Man är ju faktiskt heltidsmamma iaf i 18 år. Även om man jobbar utanför hemmet är man ju heltidsmamma. Därför kvinnor jobbar ”dubbelt”.
  Min äldsta är 18 nu och går fortfarande på gymnasiet i ca 1 år till. Så hon bor hemma och det har hon laglig rätt till.
  Så eg är jag mammor till hon är minst 19,5 år haha.
  Sen då? Tja, sen är vi mammor iaf.

  Hoppas du vill läsa.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *