Fika och barnkalas i Oslo

Hej på er!

Idag har vi haft en heldag inne i Oslo och hållit igång från morgon och ända till nu när vi precis kom hem. M är uppe och lägger Filip så därför passar jag på att titta in här för att säga hej!

Vi började med att hälsa på hemma hos min bror och hans tjej på en fika.

lägenhet_st_hanshaugen_osloVi åt mackor, bullar och drack kaffe. Det är alltid lika avslappnat och skönt hemma hos dom och på sätt och vis så känns det som att vara hemma. Det kan ju i och för sig ha med att göra att dom är familj. 🙂 Efter fikan så gick vi en promenad runt på Grünerløkka.

grünerløkka_osloVi gick runt en stund och pratade om allt och inget. Jag har inte berättat en sak för er här på bloggen eftersom jag inte visste om Jakob och Johanna ville hålla det hemligt eller inte. Men idag frågade jag om jag kunde få berätta och visst fick jag det. Så… *trumvirvel*.. Jag ska bli faster!! 😀 Jag är så himla glad över det här så ni anar inte. Min bror ska bli pappa och jag ska bli faster! Dom är i vecka 25 så nu är det inte långt kvar! Sååå mysigt att mina pojkar ska få en liten kusin. Hihi!

När klockan var två så var det dags för oss att gå vidare, för då var det nämligen dags för barnkalas!

barnkalas

Det var våra vänners dotter som fyllde två så då blev vi bjudna på kalas!

barnkalas_tips

Det bjöds på pizzabullar, massor av olika kakor och tårta. Allt var jättegott och barnen fick sig en redig sockerkick kan jag lova!

syskonEfter fikan så gick vi ner på nedervåningen, för då var det dags för barnen att fiska i fiskedammen.

fiskedamm_barnkalas

Det var såklart superspännande och skoj och efter fiskedammen så var det massa lek och stoj!

lägenhet_oslo_pris

Det var jättekul att få komma på barnkalas och spendera dagen med våra fina vänner.

tvåbarnsmamma

Det blev en rätt så intensiv dag inne i Oslo, men kul har det vart!

Imorgon blir det betydligt lugnare för då ska vi bara vara hemma och njuta av att vi inte har några planer. Hoppas på fint väder så vi kanske kan komma ut och leka, men mer än så ska vi nog inte göra skulle jag tro.

Nu ska jag tvätta bort mitt smink, sätta på mig pyjamas och slänga mig på soffan. Gokväll!

6 reaktioner på “Fika och barnkalas i Oslo”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *