After Eight

Ikväll var jag riktigt sugen på något sött och letade förbrilt i alla skåp efter något sött och gott och det enda jag lyckas hitta är After eight. Vilken nedtur!!after_eight

Helt seriöst, finns det någon som gillar den här sötsaken på riktigt? Om man är sugen på choklad så är man ju sugen på choklad och inte mint? After Eight smakar ju tuggummi! Nä hörni, usch, blä och fy. Jag får leta vidare och hålla tummarna att det ligger något godare i frysen. Vaniljglass och oboy kanske? Det är riktigt gott det!

Vi har för övrigt börjat kolla på en ny serie som heter Empire. Grymt bra serie faktiskt om man vill se på något spännande, men ändå lite lagom feelgood underhållning. Barnen somnade precis, så nu ska jag passa på att få lite egentid med min snälla, goa, ursnygga och underbara man!

Go kväll på er goingar!

6 reaktioner på “After Eight”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *