10 saker ni inte visste om mig

Hej på er!

Det är så otroligt mycket som händer runt omkring mig för tillfället som jag inte kan dela med mig av här på bloggen. Tyvärr så kan jag inte berätta om saker fören det är helt klart och sen är det så mycket som står på vänt.

Men, någonting som jag faktiskt kan berätta för er är 10 saker som är typiskt för mig och som ni förmodligen inte redan visste om mig sen innan.

bloggtips

1. Jag är galen i blåmögelost. Vi har alltid blåmögelost hemma och jag tycker om att äta det till det mesta. För mig så passar det till allt ifrån att ha det på mackan till att smeta på en klick på oxfilén.

2. Jag äter en stor skål med popcorn varje kväll (detta gör även min mamma så jag antar att det är någonting jag ärvt av henne 😉 )

3. Jag är den slarvigaste människan jag känner när det kommer till att hålla ordning på mina egna saker. Till exempel så tappar jag bort min mobil minst en gång per dag. (Det kan i och för sig bero på att Filip tar den och lägger den på konstiga ställen, så som i lådor, under soffan eller bland hans leksaker)

4. Jag är effektiv. Jag har alltid flera bollar i luften samtidigt och vill alltid hinna med så mycket som möjligt under en dag. (Detta kan vara en anledning till att jag ibland råkar tappa bort saker då jag kan göra en sak och sen börja med en annan..)

5. Jag är kreativ. Jag har alltid älskat att skriva, måla och skapa.

6. Jag är envis. Jag ger mig aldrig och om jag har bestämt mig för något så ger jag mig tusan i att fullföra!

7. Jag har haft 3 piercingar. I tungan, bröstvårtan (i ca 3 månader som jag gjorde bara för att min bästis gjorde det) och naveln. Idag har jag inga kvar!

8. Ni kan kalla mig tondöv. Jag sjunger fruktansvärt dåligt och har verkligen ingen taktkänsla alls. Alltid när man ska sjunga ”Ja må hen leva” på någons födelsedag så mimar jag så att ingen ska behöva höra hur hemskt det låter när jag sjunger. Trots att jag är, mer eller mindre, tondöv så älskar jag musik och är faktiskt rätt så duktig på att spela piano.

9. Jag älskar att vinna. Jag verkligen tokälskar att vinna och blir alldeles fnittrig, klappar händerna och blir näst intill lite smått galen när jag vinner för att jag blir så glad. Det spelar ingen roll vad det handlar om, utan det gäller när jag spelar spel, tävlar i någon sport, vinner på triss eller vinner ett vad.

10. Jag är känslig när det kommer till kärlek. Jag är extremt känslig och blir väldigt lätt påverkad av det mesta. Det händer ofta att jag gråter, men inte för att jag är ledsen, utan för att jag är lycklig. När jag ser en romantisk film gråter jag nästan alltid, när jag ser på mina pojkar leka tillsammans kan jag gråta, när jag sitter i soffan med min man kan jag fälla en tår för att han betyder så mycket för mig. Osv osv. Jag är minst sagt en känslig person när det kommer till kärlek.

 

Det var det! Någon som känner igen sig någon av punkterna? Fler än jag som är galen i blåmögelost? Hihi 😉

2 reaktioner på “10 saker ni inte visste om mig”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *