Finest Awards 2016 Klackar

Jaha kära ni, då var det bara en vecka kvar till Finest Awards 2016! Jag har precis fått hem en klänning som jag kommer att bära under kvällen, men den får ni inte se fören då. Men skorna däremot kan ni få kika på. Det blir, förmodligen, ett par guldiga klackar ifrån Gucci.

finest_awards_2016Dessa skor har stått i min garderob i över ett år nu utan att någonsin blivit burna. Fråga mig inte varför jag köpte dom för hur ofta får man tillfälle att bära ett par guldiga, svindyra finskor? Ibland är jag lite smått galen, men tur är väl det, för dom passar ju alldeles utmärkt inför en gala som Finest Awards, eller hur?

finest_awards_2016_outfit

Det känns väldigt skönt att jag äntligen kan pusta ut eftersom jag har hela outfiten fixad och klar, samt hår, flyg, hotell – ja allt! Eller nä förresten, en liten detalj återstår, nämligen smink! Om du kan tipsa om någon, eller om du själv är makeupartist i Stockholm som skulle kunna tänka sig att hjälpa mig och min väninna att sminka oss vackra inför kvällen så får du gärna maila mig på [email protected] 🙂

finest_awards_2016Förresten så är det endast 3 dagar kvar att rösta fram sina favoritbloggar på, för på fredag avslutas omröstningen och då är det avgjort. Så himla spännande!

Jag vill redan nu passa på att tacka alla er som har röstat på mig, jag uppskattar det verkligen och är så otroligt glad över att ens få vara nominerad. Jag är verkligen överlycklig för alla er som tagit er tiden att rösta på lilla mig. Ni är för goa allihopa!

Ni kan klicka HÄR för att rösta en sista gång om ni vill! Kom ihåg att ni har möjlighet att vinna biljetter till galan om ni fyller i eran mailadress när ni röstar! 😀

Kramkram på er!

10 reaktioner på “Finest Awards 2016 Klackar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *