På våran veranda

Godkväll allihopa,

När M och Filip kom hem idag efter jobb och förskola så hade dom handlat med sig glass och smoothie hem som vi kunde sitta och äta i eftermiddags/kvällssolen.

verandaFilip fick sin smoothie-favorit, men det dröjde inte länge innan han spanade in sin pappas vaniljglass och efter att han fått smaka så vägrade han ge tillbaka glassen igen. Inte konstigt så go som den var!

veranda_inspiration

Det är rätt så häftigt hur vädret har skiftat från vinter till varm vår på bara några dagar. Jag har kunnat sitta i t-shirt ute på dagen och i bara tröja nu framåt kvällen. Där vi bor så är det rätt så vindstilla så när solen ligger på så blir det rätt så varmt och skönt.

husinspiration

När vi satt och njöt av stillheten så såg vi ut över vår gräsmatta som inte var särskilt grön längre. Jag förstår inte vad som har hänt med den, men gräset är alldeles gult. Så vi började kratta bort löven och förberedde så att vi kan gödsla den imorgon i hopp om att återuppliva det gröna. Får hålla tummarna att det ska gå bra!

veranda_inspiration

Är det någon som vet om det är normalt att gräsmattan ser ut så här? Har den dött eller kommer den bli grön igen? Någon som har tips?

Klockan är halv åtta och pojkarna är uppe och nattas. Själv har jag dukat upp med massa kvällsmat framför tvn och väntar på att M ska komma ner så att vi kan ha myskväll tillsammans.

Hoppas ni haft en fin tisdag så hörs vi imorgon igen. Sov sött när natten kommer, Kramar S

 

8 reaktioner på “På våran veranda”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *