Kung Filip

Ja, det är faktiskt sant. Namnet Filip betyder ”Den starke”, men även ”Kung”, vilket passar väldigt bra in på personligheten som våran son har.

namnet_filip_kungHan är väldigt lik mig i hur jag var när jag var liten. Bestämd, envis, viljestark, sprudlande och en smula bortskämd. När jag var liten så var det jag som bestämde och nu får jag känna på hur det är att ha ett barn som för det mesta får som han vill. Filip har en fantastisk personlighet och man kan inte annat än älska honom för det!

FilipVi har badat och gjort oss rena och fräscha för natten. Pyjamasen är på, naglarna är klippta, kvällsmaten är uppäten och det är dags för pojkarna att hoppa i säng. Eftersom hela familjen var uppe klockan 5 imorses så kan jag ju lugnt erkänna att det lockar en aning att själv lägga sig nu klockan 19 och som tur är så får man ju lägga sig när man vill när man är vuxen har jag hört?

Godnatt 🙂

2 reaktioner på “Kung Filip”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *