Nytt körkort och läkarkontroll

Godmorgon!

Idag har det inte varit någon slappardag precis för idag har jag fixat massa ärenden som jag utsatt alldeles för länge eftersom dom varit så tråkiga. Till en början så fixade jag nytt körkort. Ni vet ju alla att jag är en liten klumpeduns, så självklart innebär det att jag slarvar bort mitt körkort lite då och då och nu var det borta igen. Sen när jag gjort det så åkte vi till Plantagen och köpte gödsel till gräsmattan som ser ut att ha dött över vintern. Vi får hoppas att vi lyckas väcka liv i den med lite näring, klippning och vattning. Annars har vi ju garanti på den så då får vi väl bara rulla ut nytt. Sen ringde jag massa samtal. Bland annat så hade vi fått en tid för pojkarna till en specialisthudläkare, men vi var tvungna att byta tiderna eftersom vi är i Italien när dom fått tid. Sen har jag även pratat med en tidning som intervjuat mig. Mer om det berättar jag så fort intervjun är publicerad. Och utöver allt fixande så har jag även bloggat, svarat på mail, gått en promenad, ätit lunch och nu har jag precis gjort mig och plutten i ordning för att gå ut igen. Ingen vila, ingen rast.

Oskar

Vi ska åka ner och hämta Filip på förskolan. Det blev ingen lång dag för honom idag för vi ska nämligen till läkaren på kontroll efter hans öroninflammation. Det är ju fjärde gången han haft det nu så därför ska vi på kontroll för att se att allt ser bra ut och prata om eventuella metoder för att förhindra att det kommer igen. Phu, känner mig alldeles svettig som stressat så här idag.

Förresten, just nu pågår ju en tävling här på bloggen där ni har möjlighet att vinna babylarm från Capidi och vill ni veta vad? Det är inte bara ett helt vanligt babylarm, utan man kan även designa personliga skal till dom!

capidi_babylarm

Jag har bilder på mina pojkar på mina babylarm – fötterna är Oskars och den lilla handen är Filips. Det är så kul tycker jag att man får göra babylarmen till ens egna personliga. Vill du ha ett babylarm som du själv kan designa med dina egna personliga bilder? I så fall kan du gå in och tävla HÄR!

Gaah, måste skynda oss nu så vi inte kommer försent! Hörs snart igen 😉

2 reaktioner på “Nytt körkort och läkarkontroll”

  • jennie skriver:

    Usch då. Hoppas öroninflammationen försvinner snart på han. jag är själv ett öronbarn så vet hur det är. :(.

    Denna gång ska jag vara med och tävla 🙂 wohow. Kram ♡

    • oslofru skriver:

      Ja det hoppas jag med! Fick remiss till öron/näsa/hals! Haha ja men det får du va! 😀 Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *