Overknee boots

Godmorgon på er alla underbara människor där ute!

Imorses (rättare sagt mitt i natten) ville båda pojkarna upp samtidigt vid 5 tiden. Det kändes rätt så konstigt eftersom jag vant mig vid att få sova till 7 den senaste tiden. Men det var bara att gå upp, sätta på en kanna kaffe och försöka piggna till.

Jag satt och försökte komma på vad jag skulle blogga om och såg tillbaka i arkivet om jag hade något opublicerat och visst hade jag det. Lite bilder från helgen när vi var inne i Oslo. Många av er har frågat vart den vita jackan kommer ifrån och tro det eller ej, men den köpte jag superbilligt på rea hos BikBok. Har ingen aning om den finns kvar dock eftersom det säkert var förra årets modell.

over_knee_boots

Ni känner mig, blanda gammalt med nytt och billigt med dyrt. våroutfit_inspiration

Overknee Boots –> HÄR …. Solbrillor – Prada –> HÄR ….

Bälte – Prada …. Jacka – BikBok …. Shorts – Monki …. Halsduk – Gucci

over_knee_boots

Det känns så skönt att det äntligen är vår nu och solen börjat titta fram lite då och då mellan molnen. Idag ska jag iväg och fixa ett nytt körkort eftersom mitt är borttappat. Yes, jag är riktigt jäkla klantig, klumpig och slarvig.. Blir så trött på mig själv ibland eftersom det är så ofta jag slarvar så här. Skulle önska att man hade Gps på allt som går att ta på. Tänk vad bra om man kunde spåra tex körkor, nycklar, lipsyl och allt annat som alltid försvinner hipp som happ! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *