Bloggfotografering

Förut när vi var på stan och parkerade bilen så bad jag M att ta lite bilder på mig. Lite konstigt kanske i ett parkeringshus, men vad tusan, är man bloggare så är man!

Susanna_Jungblom

Det roliga var att när vi kom tillbaka till bilen sen så såg vi en annan tjej stå och posera medan hennes mamma tog bilder. Hihi, så kul! Vi blir bara fler och fler och det är mer och mer vanligt att se tjejer och killar stå på dom mest konstiga ställerna och fotografera. Så ja, varför inte ett parkeringshus? Bilderna blev ju rätt så coola trots allt!

bloggfotograferingJag är stolt över att vara bloggare och jag har slutat att skämmas när folk stirrar på en när man fotograferar. Det är bara så här det är helt enkelt och ska jag vara ärlig så är det faktiskt rätt så kul! Det här är ju min lilla dagbok och kameran har mer eller mindre blivit min bästa vän och följer mig vart jag än går.

För övrigt så är det sista chansen att rösta till Finest Awards nu och är det så att du vill rösta på mig en sista gång i kategorin ”Årets personliga blogg” så får du jättegärna göra det HÄR. Man har ju möjlighet att rösta en gång om dagen, så har du redan röstat tidigare så går det finfint att rösta en gång till. Ni är underbara som har nominerat mig och jag är evigt tacksam för det!

Ni vet väl att ni kan få komma på Efterfesten av Finest Awards och träffa alla oss bloggare? Klicka HÄR för mer info och OSA till årets roligaste efterfest!

Pusspuss, kram och gokväll!

6 reaktioner på “Bloggfotografering”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *