Himmelrike av godsaker

Alltså herregud vilket ryck jag fick förut när vi var på stan för att shoppa. Jag bytte ut ALLT som jag hade tänkt att ha på mig till Finest Awards. Jag var inte ens ute efter att hitta någonting dit, men så var vi inne i en butik och träffade en säljare som var så himla gullig, söt och kunnig (Plus ruskigt bra på att sälja) och fick mig att hitta en ny klänning som passade mig alldeles perfekt. Så det som jag tidigare tänkt att ha på mig blir ändrat. Så kan det gå. Jag hittade allt annat jag skulle ha också, plus nya skor och smycken. Min snälla, söta och rara man kom ju och mötte upp mig på köpcentret och då brukar det bli ett och annat köp i onödan. Han säger alltid att jag är så fin i allt jag provar och vill köpa det till mig, så då får han det såklart! 😉

Efter att vi handlat färdigt så satte vi oss och fikade på vårt favoritfik. Dom har så otroligt mycket gott att välja mellan och speciellt mängder av goda bakelser. Så där sprack min idé om att äta mindre socker denna veckan, för när man är i ett himmelrike av godsaker som det här så kan ju inte jag hålla mig!

fika

Oskar sov så sött under tiden vi satt och fikade så jag och M fick lite tid för varandra. Det var mysigt!

Nu har vi precis kommit hem och ska alldeles strax äta igen. Herregud, känns ju inte som att vi gör annat än att äta i våran familj! 😉

3 reaktioner på “Himmelrike av godsaker”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *