Jessica Olérs gästar bloggen

Hej alla Susannas läsare!

Här kommer ett litet gästspel från mig… Jag heter Jessica Olérs, är 38 år och bor i Stockholm tillsammans med min sambo Rasmus och vår son Noah som är född i juli 2014.

jessica_olers_blogg

Jag har sedan juni 2015 bloggat på Vimedbarn.se och startade min blogg i samband med att jag och min lilla familj skulle flytta till Australien i sex månader. Jag hade först en idé om att bara ha den för familjen, som en dagbok så att de kunde följa vårt äventyr på andra sidan jorden. Innan jag åkte bokade jag dock ett möte med Loppi och tillsammans bestämde vi att jag skulle blogga på Vimedbarn.se. Tanken från min sida var att jag skulle sluta blogga när vi flyttade hem i januari men bloggen har levt vidare vilket känns jätteroligt!

jessica_olers_blogg

I min blogg får du följa med i mitt vardagsliv med allt vad det innebär från jobb, restaurangbesök (jag älskar mat), resor, recept och tips. Just nu är det mycket bröllopsplanering i bloggen eftersom jag och Rasmus gifter oss i sommar. Ni får följa med i alla de val som ska göras gällande inbjudan, ring, lokal, klänning…ja, allt som ska fixas inför vår stora dag helt enkelt. Jag delar också med mig av tips och tricks och saker som kan vara viktiga att tänka på för att få sin bröllopsdag precis så som man vill ha den.

När jag inte bloggar jobbar jag heltid på Åhléns Marknadsavdelning som Produktionsledare, världens bästa jobb enligt mig. Där jobbar jag främst med utskicken till våra medlemmar. Så, om du är medlem i Åhléns har du säkerligen fått hem ett magasin eller en katalog som jag arbetat med. Det bästa med mitt jobb är mina fantastiska kollegor och att mitt jobb är så varierande. Högt och lågt alltså, och jag älskar det!

Jag försöker att ge mina läsare en så ärlig bild av mig själv som möjligt, ibland är det glatt och ibland är det mindre glatt, precis så som livet är.

jessica_olers_blogg

Sex snabba om mig:

Jag blev Fröken Sverige 1998 och representerade Sverige i Miss Universum samma år som då ägde rum på Hawaii.

Jag är beroende av kokosbollar och tryffelsalami.

Jag är 11 år äldre än min blivande man.

Jag pratar flytande spanska eftersom min mamma är från Colombia i Sydamerika.

Låten ”One in a million” av Bosson är min låt, den är skriven till mig och jag av Bosson.

Jag har jordens kontrollbehov och har svårt att släppa ifrån mig uppgifter till andra. Gör helst allt själv vilket inte funkar i alla lägen.

Vad händer 2016?

Det största är att jag och Rasmus gifter oss den 30 juli.

Jag och mina tjejer åker till Peking på tjejresa i maj. Vi brukar åka någonstans tillsammans och i år valde vi Peking eftersom två av våra vänner bor där.

Jag hoppas, hoppas att jag blir gravid igen. Börjar bli sugen på en liten till och vill så gärna ge Noah ett syskon. Håll tummarna för oss!

Vi ska sälja vår lägenhet då vi köpt en ny som vi flyttar till i början av 2017

jessica_olers_blogg

Ja, det var lite om mig. Följ mig gärna på mina sociala kanaler:

Instagram: jessicaolers

Blogg: jessicaolers.se

Tack för din tid och tack Susanna för att jag fick göra ett gästspel i din fina och inspirerande blogg.

Kram!

1 reaktion på “Jessica Olérs gästar bloggen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *