Från allt till inget

Godmorgon!

Äntligen helg! Eller, inte direkt så som vi hade hoppats på kanske… Vi hade planer om att få besök av våra vänner med deras fina barn. Men istället så har Filip vaknat med feber och snott om på planerna. Det gick från allt till inget över natten för igår så var han överenergisk och superglad!

FilipIgår så dansade han runt och var på jättespralligt humör och ville inte gå och lägga sig. Han fick till och med vara uppe lite längre eftersom han var så himla go, glad och spred glädje som en kärleksfylld och läckande smällkaramell!

filipMen idag såg det annorlunda ut. Han vaknade med 38,5 graders feber och såg inte alls ut som den där spralliga personen som han alltid annars är. Det går tydligen något virus i förskolan nu, så det var ju bara att vänta på att våran lilla guldklimp också skulle åka på det. Stackarn.

Så idag blir våra planer ändrade från att ha playdate med våra vänner till att underhålla oss på bästa sätt här hemma med lille sjuklingen.

Jag ska passa på att måla på min nya stora tavla i alteljén medan jag har M hemma som kan vara med baren.

Hoppas ni har fått en fin start på helgen och att ni alla är friska, pigga och krya så hörs vi lite senare igen.

Kram kram så länge!

PS. Just nu pågår en tävling på bloggen!

Vill du vinna ett babylarm, värde 1198kr? Klicka HÄR för att tävla!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *