Fixa allt som är fake

Den stora nackdelen med allt som är ”fake” är att man kontinuerligt måste gå och fixa till det hela tiden. Jag menar, så som lösögonfransar, extensions, akrylnaglar – allt måste fixas hela tiden för att man ska hålla det snyggt!

manikyr_oslo

Mina naglar har börjat växa som ogräs och jag borde väl egentligen åka och fixa dom, men gjorde en liten snabbfix själv här hemma på förmiddagen när barnen sov middag.

nagelack_vårfärger

Jag tycker absolut att det är snyggast att ha diskreta, naturfärger på naglarna då det passar till det mesta. Vi får se om jag hinner gå till en manikyrist innan eventet på onsdag, men om inte så är väl naglarna rätt så okej så här. Det känns inte så jättenoga, huvudsaken är ju att alla naglar sitter på plats och att ingen går av.

nailfixEfter lunch så verkade Filip må mycket bättre igen så då tog vi en promenad ner till butiken för att handla och när vi stod vid kassan så fick jag syn på avdelningen med hårstyling och fick för mig att se efter en ny hårfärg. Impulsiv och lite smått crazy som jag är så köpte jag två paket med färg. Gud så spännande! Jag nämnde ju för er i ett tidigare inlägg att jag var så himla trött på min färg som börjat blekna, så nu ska jag få en ny fräsch och supersnygg färg i håret igen. Vi får se om jag får fixat det när pojkarna somnat ikväll eller om jag väntar till imorgon.

Nu ska vi sätta oss på verandan och fika lite grann. Blev en rätt så mysig lördag trots allt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *