Caesarsallad med en twist

Då var det dags för lunch och idag åt vi något så mumsigt som Caesarsallad.

caesarsallad

Det är inte vilken Ceasarsallad som helst, utan våran egna lilla twist på den. I vanliga fall så är det väl bara romanosallad och kyckling i? Men vi festar alltid till det och slänger i lite av varje, sallad, rödlök, tomat, gurka, majs, bacon, kyckling, parmesan och dressing.

caesarsallad_receptPojkarna ska sova middag nu så jag tänkte passa på att åka iväg och sola. Jag är verkligen kritvit och eftersom jag är lite osäker på hur det funkar med brun utan sol så tänkte jag att det känns mer säkert att lägga sig en snabbis i solariet. Det ska bli så himla skönt och avkopplande! Jag vet att det kanske inte är det bästa med solarium, men jag smörjer faktiskt in mig med solskyddsfaktor, plus att jag lägger en handduk över ansiktet. Jag vill bara bli en liten nyans brunare eftersom jag nästan ser sjukligt vit ut för tillfället. Håret är dessutom svart nu så det gör ju att jag uppfattas som ännu blekare än vad jag var innan när håret var brunt. Kan visa bild på håret sen, men nu ska jag hoppa in i bilen komma iväg så att jag hinner tillbaka tills pojkarna vaknat igen!

4 reaktioner på “Caesarsallad med en twist”

 • Mikaela skriver:

  Jättefin blogg och älskar verkligen din header, kram!! 😀

 • Bambi skriver:

  Jäklar vad gott det lät 😛 Hur funkar ceasarsallad att äta kallt tro? Tänker om det är en bra idé till matlåda för karln.

  Gillar din blogg skarpt förövrigt. 😛 Tror jag var in här för rätt så länge sen men ja.. snubblade precis in igen.

  • oslofru skriver:

   Hm nja, tror inte det blir lika gott tyvärr eftersom hela grejen är att kycklingen och baconen får parmesanen att smälta. Men prova! 😉

   Å tack så sött av dig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *