Upp och ner

Godmorgon!

Det verkar vara någon konstig sjukdom som Filip har åkt på för ena stunden mår han superbra och andra jättedåligt.

familj

Igår när han la sig så hade han feber igen och sen när vi skulle lägga oss lite senare på kvällen så skulle M bara kolla till Filip och då satt han upp i sin säng. Så då tyckte han så synd om honom att han la sig där inne så att han inte skulle behöva sova ensam om han inte mådde bra.

Så då fick jag sova ensam med Oskar. Det känns alltid lite trist när vi inte får somna tillsammans och natten blir inte riktigt lika dan när jag sover själv i vår stora Kingsize. Av någon anledning så blir jag inte riktigt helt avslappnad utan ligger alltid med öronen lite mer öppna och tittar till Oskar för minsta lilla. Det kanske beror på att jag känner att jag har hela ansvaret själv eller nåt? Men oavsett så har Oskar vaknat typ en gång i timman i natt, vilket har varit sjukt jobbigt. Så när jag vaknade på morgonen så tänkte jag gå ner och klaga över vilken jobbig natt jag haft. Men när jag kom ner till vardagsrummet så satt Filip och kolla på tv och M sov som en stock jämte honom på soffan. Stackare! Jag ska nog låta bli att klaga över min jobbiga natt eftersom dom två förmodligen haft det tusen gånger värre.

mammalivet

Det var bara att sätta på kaffe, lägga om Oskar igen och låta M sova tills han vaknar. Jag och Filip har ätit frukost och lekt och nu verkar det som han mår hur bra som helst igen. Konstigt det där med barnsjukdomar och hur oförutsägbara nätterna och dagarna blir när man har barn.

Även fast det verkar som att Filip är frisk idag så ska vi nog ändå ta det lugnt så att han förhoppningsvis är helt tip-top imorgon till förskolan. Jag ska fixa lite saker här hemma så som att förbereda vad jag ska ha med mig till Stockholm på onsdag, färga håret, vaxa benen och sånt där skönhetstjafs.

Det regnar ute idag så det passar fint med en inne dag!

Förresten — Nu är det absolut sista chansen för er att vara med och delta i tävlingen där ni har möjlighet att vinna ett babylarm + personligt skal från Capidi. Klicka HÄR för att komma till tävlingen! Vinnaren utses ikväll kl 18.00, lycka till!

2 reaktioner på “Upp och ner”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *