Läppförstoring Resultat

Godmorgon vänner,

Idag blir jag hemma med båda barnen. Eftersom jag ska till Stockholm i veckan så vill jag spendera lite extra tid med pojkarna innan jag åker. Plus att Filip tydligen har fått något som i Sverige kallas för ”höstblåsor”. Det smittar våldsamt och man får egentligen gå på förskolan även fast man har symptomen, för det smittar oavsett. Han har ingen feber, men han har ont i munnen och svårt att äta, så därför vill jag också ha honom hemma hos mig så jag kan ta hand om honom.

I alla fall, på tal om något helt annat så är ni många som frågat mig hur det går med läpparna efter alla mina behandlingar och nu var det så pass längesen jag gjorde min senaste läppförstoring att jag känner att jag kan berätta för er vad jag tycker om resultatet. Bilderna är tagna innan helgen om ni undrar varför mitt hår inte är svart.

läppförstoring

För mig är det superviktigt att se naturlig ut och att aldrig fixa till sig så mycket eller drastiskt att man på något vis ändrar sitt utseende. Anledningen till varför jag från första början gjorde en läppförstoring var för att jag hade en minimalt stor överläpp och skaffade mig ett irriterande komplex över det. Jag gick och stirrade i spegeln hundra gånger om dagen och putade med läpparna och försökte föreställa mig hur det skulle se ut om jag fyllde dom lite. Efter att jag gått och funderat på det under flera månaders tid så bestämde jag mig för att prova. Att fylla läpparna med tex Restylane är ju inte permanent, utan går ut efter ca 1 år. Resultatet efter första behandlingen blev väl lite sisådär till starten och under mina andra behandlingar så har jag varit med om det ena och det andra då jag haft oturen att möta på behandlare som inte är tillräckligt bra och erfarna på det dom gör. Ni kan läsa om mina tidigare läppbehandlingar HÄR och HÄR.

läppförstoring_resultat

Om ni frågar mig så kan man inte skymta att jag gjort någon läppförstoring utan har gjort läpparna så naturliga att det ska se proportionerligt ut till mitt ansikte. Jag är nöjd över resultatet nu i slutändan efter väldigt många om och men. Jag säger aldrig att jag aldrig kommer att fylla läpparna igen i framtiden eftersom det har blivit lite utav ett beroende. Så när det har gått ut som jag har i så kommer jag förmodligen fylla på igen, men det är först om sisådär 3 år. Teosyal som jag har i nu håller betydligt mycket längre än vad folk påstår.

Om ni frågar mig vad ni ska fylla läpparna med? Jag har provat Restylane, Juvederm och Teosyal och jag kan starkt rekommendera er att fråga efter Teosyal Kiss – det är absolut bäst, känns mjukast och håller längst!

läppförstoring_resultat

Men tjejer, jag vill bara påpeka och rekommendera er att tänka till en extra gång innan ni bestämmer er för att fiffla med era fina ansikten. Det kan gå snett och det kan bli fel. OM ni nu bestämt er för att göra en läppförstoring eller något annat så måste ni vara noga med vart ni går och vem ni går till. Kolla upp klinikens rekommendationer och hör er om en extra gång så att ni får en duktig och erfaren behandlare som vet vad hen sysslar med.

Nu ska jag hugga i frukosten som vi precis dukat fram. Det blir äggmackor och Oboy – Mums!

7 reaktioner på “Läppförstoring Resultat”

 • Vicki skriver:

  Till helgen ska jag och mannen åka på en kryssning till Oslo. Har du något bra tips på shoppingställe, fik eller lunchställe ? Kommer till att hålla oss runt huvudgatan (Karl Johan) tror jag den heter.

  Ha det gott, Vicki

  • oslofru skriver:

   Så kul att ni ska till Oslo! Jag har såklart massa tips! 😀 Ni borde se staden som är så vacker. Gå till Slottet, västkanten: Majorstuen och Frognerparken. Sen Grünerløkka på östkanten samt mathallen. Restauranger har ni överallt, men om ni vill lyxa till det och äta något riktigt gott så rekommenderar jag min favoritrestaurang, Sawan på Frogner. Ha så skoj! Kramar

 • Jeanette skriver:

  Det ser verkligen naturligt ut. Tycker det är så fult de som fyller ut dem så mycket så dem får första ankmunnar 🙂

 • Irene skriver:

  Jeg kommer ikke til å fylle leppene mine 🙂
  Det er noe jeg har tenkt mye på 🙂
  Jeg kan tenke meg å prøve å farge brynene mine, men det er vel det eneste og kanskje prøve Vippe Extensions 🙂
  Håper du får en fin mandag 🙂
  Selv ligger jeg rett ut hjemme med kvalme og veldig slapp, så jeg sover stort sett hele tiden 🙁
  Skal prøve å få i meg noe mat 🙂

 • Angelica skriver:

  Jag tycker det är så härligt att läsa din blogg och följa dig för du är så äkta! Du står för det du gör, du gör det av en vettig anledning och du gör det på ett balanserat sätt.
  Att läsa om din bröstoperation och din läppförstoring gör mig glad, glad för att det finns kvinnor som faktiskt vet vad uttrycket lagom är . Du är verkligen en bra förebild för dom som läser din blogg, du är inte ”plastig”. Du gör vad som får dig att må bra och det är inte för att bli någon plastig barbiedocka! Jag tycker besluten och resultaten av dina bröst och läppar är så rätt! Mår man dåligt och kan göra någonting åt det så ska man absolut göra det men det måste inte innebära enorma bröst och Kalle Anka läppar!
  🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *