Vårsol bakom vindskyddet

Hej på er,

Pojkarna somnade under vår lilla promenix och sover fortfarande här på verandan, så då passar jag på att kolla mailen, blogga och lyssna på podd.

Vårsol_veranda

Det känns så himla skönt att det äntligen är vår och att solen tittar fram! Självklart passar jag på att sola lite grann i hopp om att få lite färg på min superbleka hud!

vindskydd_veranda

Det blåser rätt så mycket idag, men på vår veranda så är det alldeles vindstilla och skönt och när solen ligger på så blir det riktigt varmt och underbart!

Jag fick suttit en rätt så lång stund i lugn och ro tills båda pojkarna vaknade till samtidigt. Men då var det bara att röra lite på vagnen och så somnade dom om igen.

veranda_vårsolDom sover faktiskt fortfarande och i vanliga fall brukar jag väcka Filip efter en timma, men idag ska han få sova precis så länge som han vill. Han har ju så kallade höstblåsor i munnen och stackarn har så svårt för att äta, så jag hoppas att han kanske lyckas sova bort det onda..

Jag tänkte att vi skulle grilla idag till middag! Så himla mysigt, man får ju passa på medan det är fint väder för man vet ju aldrig hur sommaren blir i år. I vanliga fall så hade vi nog grillat kött, men sen Filip började äta mat så har vi faktiskt slutat äta kött här hemma eftersom han inte är särskilt förtjust i det. Kött är svårt att tugga och faller inte riktigt i smaken för vår prins. Så jag har köpt kyckling som jag tänkte göra lite goda grillspett med och till det blir det potatisgratäng och tzatziki. Mums!

11 reaktioner på “Vårsol bakom vindskyddet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *