Fix inför morgondagen

Godmorgon!

Igår eftermiddag så hade jag det rätt så jobbigt med Filip, för när han vaknat så hade han så ont i munnen på grund av dom där dumma blåsorna att han bara grät, grät och grät. Stackars liten.. Så jag hade full fokus på mina barn och jag kan ju lugnt påstå att det har varit en av dom jobbigaste perioderna på väldigt, väldigt länge. Filip grät i princip konstant ända till M kom hem. Han hade varit på Apoteket och köpt någon gel som man kunde smöra på blåsorna och efter att han fick det så bara vände det och han blev hur go och glad som helst. Vilken mirakelkräm!

Idag mår han bra igen och verkar inte ha ont som tur är och min andra lilla spillevink mår också tipptopp och har börjat bli så himla snabb! Nu krabblar han från ena sidan rummet till andra på nolltid och jag har längre inte en bebis som ligger på rygg och jollrar att hålla ögonen på, utan en snabb liten rackare!

Oskar

Idag ska jag få gjort massvis av saker. Först och främst så måste jag ta lillen till förskolan efter att vi fått i oss lite frukost och gjort oss i ordning för dagen. Sen ska jag och Oskar åka in till city. Jag ska nämligen på en konsultation hos Eraze för att se om det är möjligt för mig att ta bort mina acneärr. Jag är enormt förväntansfull och hoppas av hela mitt hjärta att det kommer att fungera. Men mer om det berättar jag efter att jag gjort första behandlingen på torsdag i Stockholm.

Sen efter att jag varit hos Eraze så ska jag till lite olika butiker för att handla det sista inför morgondagen. Jag ska ju till Stockholm och flyger tidigt imorgon bitti och sen har jag fullbokat möte efter möte under hela min vistelse, så därför måste jag göra sista shoppingen här i Oslo. Jag får se om jag kanske till och med skulle försöka få till att sola en sista gång så att jag får ytterligare en smula färg. Min klänning är nämligen väldigt bar om överkroppen, så då kan det vara fint om jag inte bländar alla med min ljusa hudton! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *