Laserbehandling mot acneärr – Konsultation

Idag har jag varit hos Eraze på en konsultation för att se hur vi kan göra med mina acneärr. Som ni vet så har jag ju fortfarande ärr i ansiktet efter min acne och jag har provat allt känns det som.. Visst är det vissa saker som har hjälpt en del, men inte helt fullt ut. Min dröm är ju att det ska försvinna helt och hållet så jag känner mig bekväm i att vara osminkad, vilket jag inte gör i dagsläget tyvärr.

acneärrSom ni vet så har jag haft det väldigt tufft med min hy och jag har gått på alla möjliga behandlingar och provat alla hudvådsprodukter på marknaden i hopp om att få en finare hy. Jag trodde nästan att det var omöjligt för mig att bli fin igen och började att mentalt ställa in mig på att det är så här jag ser ut. Anledningen till varför jag önskar att prova att ge Eraze ett försök att ta bort ärren i ansiktet är för att jag kände mig väldigt bekväm hos dom när jag började processen att ta bort min tatuering på fingret som ni kan läsa mer om HÄR om ni vill.

På Eraze så har dom otroligt duktig och erfaren hälsopersonal som får en att känna sig trygg med en gång man kommer in i deras lokaler. Dom vet vad dom pratar om och brinner för yrket att kunna hjälpa och förbättra människors hud med hjälp av den nyaste teknologin inom laser. Vi började med att göra en hudscan av mitt ansikte för att se hur vi ska gå till väga med framtida behandlingar.

Laserbehandling_mot_acneärr

Det är helt ofattbart hur mycket man kan se av att göra en sån här scan på ansiktet. Själv förstår jag ju inte så mycket genom att se på bilderna, men vi gick igenom noggrant så att jag skulle förstå hur min hy ser ut och vad vi ska göra för att få den fin. Jag visste inte om det var möjligt eftersom jag under 8 års tid har letat efter någonting som fungerar så det var som att en tung sten lättades från mina axlar när hon sa att det faktiskt är möjligt att få min hud vacker igen!

Laserbehandling_mot_acneärr

Jag hade, som sagt, nästan gett upp hoppet efter alla tidigare behandlingar jag gjort utan resultat, men efter att ha varit hos Eraze idag så har jag tro på att jag kommer bli fin igen och har stark tro på att detta kommer visa tydliga resultat! Det är ingen mirakelkur som kommer gå på en behandling, utan man får ha lite tålamod och genomgå ca 4-6 behandlingar. Men det är det verkligen värt och jag längtar till torsdag då jag får starta processen och genomföra min första behandling och första steget mot en fläckfri hud!

2 reaktioner på “Laserbehandling mot acneärr – Konsultation”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *