Lugn morgon

Vi tog en lång och lugn morgon hemma och Filip fick äta frukost och göra sig klar för dagen i lugn och ro. Jag tänkte att det inte var någon idé att stressa även fast jag har massor att fixa idag, och så ville jag se att han åt ordentligt eftersom han fortfarande har lite blåsor i munnen. (Ni behöver inte kommentera eller irritera er över att jag lämnar Filip på förskolan när han har höstblåsor, för dom får gå så länge dom inte har feber. Det är väldigt smittsamt, men smittar även fast dom stannar hemma eller inte. Filip mår bra och är precis som vanligt, bara det att han har några blåsor i munnen som börjar gå över. Jag skulle aldrig lämna honom om han inte mådde bra!)

promenad

Vi tog en liten omväg till förskolan för att få andas lite frisk luft och för att jag ville starta dagen med att få lite motion. Känns alltid lika skönt att få komma ut i naturen och röra lite på sig.

Filip

Efter promenaden så lämnade vi lilla coolingen och nu är vi bara hemma en snabbis igen för att packa väska innan vi ska åka iväg in till stan. Packa väska kanske låter lite överdrivet men jag menar att jag måste ha med mig blöjor, whipes, ombyte, kamera, plånbok, ersättning, flaska, nappar, drägglisar osvosv. Det är inte bara-bara att åka någonstans med bebis förstår ni!

En sak till mina vänner. För er som inte vann babycall från Capidi, men skulle vilja köpa en ändå. Om ni beställer innan den sista April så kan ni få 250kr i rabatt om ni anger RABATTKOD: BLOMCAP . Bra va? 🙂

Massor med kramar S

8 reaktioner på “Lugn morgon”

 • Mamma skriver:

  Jag förstår inte riktigt hur du menar med att han smittar även om han är hemma. Han smittar ju inte de andra barnen på dagis om han är hemma?

  Oavsett om man får lämna på dagis så är det väl bra att låta bli, om det nu kan smitta de andra barnen..?

  • oslofru skriver:

   Dom har sagt att det är OK att barnen kommer till förskolan även fast dom har blåsor. Hela filips avdelning har fått höstblåsor så det är ok. Du kan läsa mer om Höstblåsor på 1177vårdguiden där det också står att barnen kan gå i förskolan trots symptom.

 • Angelica skriver:

  Gud va härligt att starta dagen med en promenad. Dessutom är det ju så vackert i Norge, så det är ju en fröjd att få promenera i den miljön 🙂 tråkigt att du måste försvara dig angående att du har din son hemma, jag hoppas han kryar på sig! <3 Vad du än får för kommentarer så ta inte åt dig, har dagis sagt att det är ok och du själv vet med dig att det inte är någon fara så lyssna inte på andra. massa kramar

 • Nathalia skriver:

  Åh vilken underbart start på morgonen. Så glad jag blir att läsa att stora prinsen,mår bättre och inte har lika ont längre. Hi hi så bra att du färståg mitt sista medelande.
  Hoppas du får det underbart i Stockholm och en jätterolig kväll.
  Hoppas vi kan ses nån gång när du har mer tid,skulle vara så kul..

 • Nathalia skriver:

  Ja det skulle vara jättekul tycker jag. Skikar mitt mobilnummer i ett mail sen.
  Ha det så jättekul i morgon kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *