Outfit till Finest Awards 2016

Jag håller på att packa för fullt här hemma men måste tänka lite extra på vad jag tar med mig eftersom jag bara kommer att ha med mig handbagage. I vanliga fall hade jag slängt med hundra outfits, men nu gäller det att prioritera eftersom utrymmet i väskan inte är så gigantiskt stort.

Imorgon är det ju äntligen dags för Nordens största blogg-gala, Finest Awards 2016!

Det ska bli så sjukt kul att få gå dit med min allra bästa vän, Elin. Men en sak som jag fortfarande är lite smått osäker på är vad jag ska välja för accessoarer till min klänning. Exakt hur klänningen ser ut får ni såklart se imorgon på galan, men nu behöver jag er hjälp att välja tillbehör.

outfit_tips_till_finest_awards_2016

Vad tycker ni, ska jag gå för alternativ nr 1: Gucci-väskan och Prada-skorna?… eller är det finare med alternativ nr 2: LV-väskan och guldiga Gucci-skor?

Alternativet till skor är ett par lägre, spetsiga skor som jag hittade på Dinsko. Dom har jag som ett reservalternativ ifall jag inte vill ha öppen tå och kanske hellre önskar att gå för ett par lägre klackar.

Outfit_till_Finest_Awards_2016

Själva temat ”gala” känns rätt så oklart och har gjort mig lite smått förvirrad över vad jag ska ha på mig. Så vänner, nu behöver jag er hjälp att bestämma fullständig outfit till Finest Awards 2016, vad tycker ni blir finast? Bruna eller svarta accessoarer?

Nu ska jag fortsätta att packa väskan för imorgon bitti flyger jag iväg!! Iiiiiih så kul det ska bli!!! 😀

14 reaktioner på “Outfit till Finest Awards 2016”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *