Jag finner inga ord

Godmorgon på er,

Nu är jag påväg till flygplatsen! Känns som att jag gick upp mitt i natten för att göra mig i ordning eftersom flyget går så tidigt. Men nu är jag i alla fall på G och superförväntansfull för vad som komma skall!

På tal om något annat väldigt fint så ville jag bara berätta hur mycket ni läsare faktiskt betyder för mig. Jag tar åt mig av alla kommentarer och läser alltid det ni skriver till mig och svarar så ofta jag kan och hinner med. Elaka kommentarer har jag lärt mig att mer och mer skaka av mig, men ibland går det inte alltid lika lätt. Snälla och fina kommentarer tar jag till mig och verkligen glädjs åt något så enormt! Förut när jag kom hem tex så hade jag fått en så otroligt fin kommentar som fick mig att brista ut i gråt av lycka.

”Jag tycker det är så härligt att läsa din blogg och följa dig för du är så äkta! Du står för det du gör, du gör det av en vettig anledning och du gör det på ett balanserat sätt.
Att läsa om din bröstoperation och din läppförstoring gör mig glad, glad för att det finns kvinnor som faktiskt vet vad uttrycket lagom är . Du är verkligen en bra förebild för dom som läser din blogg, du är inte ”plastig”. Du gör vad som får dig att må bra och det är inte för att bli någon plastig barbiedocka! Jag tycker besluten och resultaten av dina bröst och läppar är så rätt! Mår man dåligt och kan göra någonting åt det så ska man absolut göra det men det måste inte innebära enorma bröst och Kalle Anka läppar!”

lyckaDina ord, allt du skriver, det betyder så mycket.

Det är så lätt att bli missuppfattad som offentlig person och jag gör allt vad jag kan för att skriva så öppet och ärligt och delar med mig som en öppen bok av mitt liv till er alla. Självklart inser jag att det är vissa saker som kan tolkas fel eller missuppfattas hos vissa, men det känns fullkomligt fantastiskt skönt och lättande att veta att det finns personer som tolkar mig så som jag önskar.

Tack för att du ser mig så som jag önskar att ni alla ska uppfatta mig – Att du ser mig som den jag faktiskt är.

Tårarna bara rinner när jag läser det du skrivit till mig och jag finner inga ord över hur glad det här gör mig.

Tack Angelica för din omtänksamma och fina kommentar.

Tack.

11 reaktioner på “Jag finner inga ord”

 • Marina skriver:

  Jag uppfattar dig också precis så! Nu hoppas jag innerligt det går bra för dig på blog awards! 🙂 du är världens bästa bloggare oavsett hur det går! 🙂 kramen

 • il skriver:

  Och så kommer jag med mina ifrågasättande kommentarer då… 😉

  Personer som ser ”plastiga” ut eller som har stora bröst och läppar är alltså sämre människor? Det är alltså bara ok att operera sig och hålla på som du gör så länge det ser någorlunda ”naturligt” ut? Tycker det var en elak kommentar till alla kvinnor som kanske faktiskt vill plastikoperera sig för att få det där ”Barbie-utseendet”, de är inte sämre än någon annan och vad är egentligen ”lagom” eller normalt? Bara för att man tycker att du är snygg och tar bra beslut när det kommer till detta så behöver man inte uppmärksamma det genom att klanka ner på andra människor. Nu är jag själv inte opererad och inte helt för det heller men skulle aldrig se ner på en människa som gör det oavsett hur lite eller hur mycket!

  Jag tror att du blir ”missuppfattad” då du många gånger skriver saker utan att ha googlat, läst på, läst forskning eller statistik utan bara påstår saker som du sedan inte kan backa upp. Flera gånger framstår du (i alla fall för mig) som naiv och inte helt påläst/allmänbildad och det kan ju vara därför. Du frågar ju ofta dina läsare här istället för att läsa i en bok eller på google om vad man ska göra eller hur saker funkar. Typ som att gräset blir gult – vem vet inte det och vem googlar sig inte till det om man nu inte vet?

 • Angelica skriver:

  Oj tack nu är det jag som blir tårögd, va fint skrivet! Tack snälla och vad glad jag blir att mina kommentarer gör dig glad och får dig att känna att du når ut med det budskapet du önskar! 😀

  il – hoppa inte på Susanna för det där var mina ord och nej man är inte en sämre människa för att man vill se ut som en Barbie MEN jag tycker det är tråkigt att folk gör operationer som förstör utseendet dom fått. Alla har vi rätt att ha våra egna åsikter och det här är min. Jag står för den! Jag tycker det är härligt med människor som vågar vara sig själva, som är trygga i sig själva och sitt utseende och jag blir glad när det faktiskt finns ”offentliga” personer som är bra förebilder för yngre. Som visar att man är fin även fast man inte har plastbröst, plastläppar osv… Ett sunt tänkande och sunda beslut tycker jag absolut ska hyllas för vi lever i en värld där så mycket är falskt, plastigt och bara en fasad. Och detta är vad som printas in i våra barns uppväxt.

  • Il skriver:

   Jag hoppar inte på henne utan din kommentar. Tycker det är förjävligt rent ut sagt när kvinnor klankar ner på andra kvinnor. Och fram tills nu hade ju Susanna plastbröst så förstår inte vad du menar?

 • Angelica skriver:

  IL: Ja det hade hon men hon tog ju beslutet att ta bort dom och plus att när hon hade dom så upplevde jag inte henne som en person som *flashade* dom. Saker hon gör, gör hon på ett väldigt bra sätt. Ett vuxet och moget sätt. Men alla får vi tycka och tänka olika, det är ett fritt land vi lever i och vi får ha vilka åsikter vi vill så jag finner ingen anledning att gå till attack mot varandra. Du har din åsikt och jag har min, och jag ber om ursäkt om min åsikt gör dig upprörd men kommentaren och åsikten jag hade skrev jag till Susanne och inte till dig. Så även fast jag står för vad jag tycker och tänker så ser jag inte varför du blir irriterad på mig?? I en värld där alla har olika åsikter går det inte att hänga upp sig på varandra då skulle man bli tokig. Man måste ju nästan skaka av sig vad folk tycker om man inte ska bli tokig, och oavsett vad man säger så kommer det ju inte ändra någon annans åsikt och erfarenhet. eller tycker du att jag tänker fel igen? vissa tycker en sak, andra tycker en annan och så är det bara! 🙂

  • Il skriver:

   Återigen är det alltså bara ok att ha silikonpattar om man inte ”flashar” dom, du skammar och ser ner på kvinnor som inte passar in i din mall för vad som är ok och normalt och det tycker jag är ofräscht som fan. Spännande också hur olika man kan upfatta en person, mogen är kanske inte ordet som slår mig direkt…

   Om man aldrig skulle ta diskussioner eller prata om saker utan bara gå runt med din inställning att ”alla har sin åsikt och så är det med det, punkt slut” så skulle världen vara förjävlig(are). Skitviktigt att diskutera och få människor att se på saker på nya sätt, jag behöver definitivt inte skaka av mig folks åsikter för att inte bli ”tokig” (öööh?) utan tar hellre diskussionen, och flertalet gånger ändrar människor sina åsikter – antingen för att de lär sig något nytt eller för att det växer upp. Skitkonstig inställning att tro att folk aldrig ändrar åsikt, har du exakt samma åsikter nu som du hade när du var ung/yngre?

 • Angelica skriver:

  Självklart kan man åsikt och diskutera det med folk men på det här sättet med folk över internet, i någon annan persons blogg så tycker jag att man bara kan gilla läget och inse att alla tycker vi olika. Och ja jag anser det opassande att flasha sina tuttar, men det är min åsikt och det finns ingenting som säger att jag har verken rätt eller fel. Men som mamma så hoppas jag innerligt att mina barn kommer se på sina kroppar som någonting privat som man bara visar upp för den man älskar och inte att man viker ut sig hur som helst för vem som helst, därav tycker jag det är bra med förebilder som är naturliga och inte behöver ”visa upp sig” för att få bekräftelse eller känna sig vackra/älskade. Och nej jag ser inte ner på folk som gör så men jag kan inte förstå varför man vill göra så, och jag tycker att det ger fel budskap till yngre generationer. Men som jag skrev tidigare i inlägget så tycker inte jag att det är rätt plats att ta den här diskussionen här, det finns liksom ingen anledning! Du tycker en sak och jag tycker en sak och uppenbarligen har du en fientlig syn på det jag tycker och vi kommer ingen vart i detta så vi kan lika bra lägga ner detta 🙂

 • oslofru skriver:

  Angelica, inte bry dig om vad ”IL” skriver. Jag blev väldigt glad över din kommentar och IL är bara ute efter att diskutera som alltid.

  • Il skriver:

   Ja, gud förbjude att man diskuterar och att den som påstår saker skulle kunna argumentera för dem… Nej i era världar så ska man bara acceptera allt och aldrig ifrågasätta, tycker personligen det är viktigare att barn får lära sig att våga ifrågasätta och kräva svar, stå på sig och lära sig att argumentera än att inte ”flasha” eller visa sina kroppar – det är ju deras val, skulle man älska sina barn mindre för det – nej.

   Du påstår att du inte ser ner på folk som gör så men i samma mening/kommentar beskriver du hur dåligt du tycker det är. Och varför skulle man inte diskutera i någons blogg? Vad är kommentarer till för? Att förstärka självförtroende hos den som bloggar genom att endast skriva hur fin personen är fast den skriver saker som är väl värda att ifrågasätta? Men det är klart, nivån är ju emellanåt extremt låg och dåligt påläst i den här bloggen och bland de som kommenterar så är inte förvånad egentligen. Återigen var det dock din kommentar som jag ställde mig mot i det här inlägget och inte något S skrev.

 • Angelica skriver:

  Jag tänker inte fortsätta detta larvig kommentarskrig, och om du tycker så illa om denna bloggen förstår jag inte varför du lägger tid på att läsa, kommentera och argumentera. Ha de bäst nu 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *