Arne Weise

Gårkvällen var helt fantastisk och jag hade det så himla kul med min bästa vän under hela kvällen! Jag lovar att berätta allt för er och lägga upp massa bilder när jag kommer hem till Oslo igen sen i eftermiddag, för nu ska jag njuta sista timmarna här i Stockholm med att gå på stan och shoppa och sen göra en ansiktsbehandling innan vi ska ut till flygplatsen och luncha.

Men en sak hörni ska jag visa er. Det var mängder med kändisar och offentliga profiler på Finest Awards igår, men det häftigaste av allt var att jag fick ta en selfie med legenden, Arne Weise!! 😀

Arne_weiseHan var alldeles underbar och superhärlig. Vilken man! 🙂 Tusen tack, Arne Weise för att jag fick ta en selfie med dig, du är för go!!

arne_weiseDet var superkul att få träffa så många kända ansikten igår och få prata med många av er. Men det roligaste var att det var några av er söta läsare som kom fram till mig och hälsade! Ni är underbara och det är verkligen jättekul att ni kommer fram och presenterar er och säger hej så jag får lära känna er också. Ni vet ju vem jag är och får läsa om allt som händer i mitt liv, så jag uppskattar verkligen när ni kommer fram och säger hej! Superkul att träffa er igår!

Nu ska jag och Elin göra oss i ordning för dagen. Vi hörs när jag är hemma igen!

Puss och kram S

2 reaktioner på “Arne Weise”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *