Stockholm – Finest Awards 2016

Hej på er!

Nu har jag kommit hem och landat efter att ha haft ett fullspäckat dygn i Stockholm med min bästa vän Elin.

Vi började med en supergod lunch på Riche och åt goda musslor och blandade oss med kändisar. Det var lite lustigt för igår kändes det som att vi såg mer kända ansikten än okända. Väldigt speciellt och såklart supertrevligt!

I alla fall, maten var jättegod och det var så otroligt kul att få spendera lite tid och prata om allt som hänt den senaste tiden med min allra bästa vän i världen och efter att vi lunchat så tog vi en promenad till hotellet där vi checkade in.

riche_stockholm

Efter att vi checkat in så gick vi en stund på stan och kollade och så var jag på ett snabbt möte hos Grand Relations och pratade lite grann och fick se på deras fina inredningsdesign. Men klockan gick så fort fram och plötsligt så kände vi att vi behövde gå tillbaka till hotellet och göra oss i ordning, så då gjorde vi det och beställde lite roomservice.

scandic_anglais_stockholm

Vi gjorde oss i ordning snabbt och sen var klockan 19.00 och då öppnades dörrarna på Café Opera, så då satte vi på oss våra jackor och gick ner till taxin som stod och väntade på oss.

Finest_Awards_2016

När vi kom fram så minglade vi runt bland alla gäster och kollade läget. Det var några av mina söta bloggläsare som kom fram och hälsade, vilket var supertrevligt! 🙂

Finest_Awards_2016

Jag träffade också många trevliga profiler, bland andra sötnosarna Angelica och Jessica Lagergren som spelar in Tvillingpodden som jag tycker är så bra!

Oslofru_tvillingpodden_finest_awards_2016

Det var inte bara mängder av trevliga människor på eventet, utan även massor av roliga saker att göra, så som att dricka massa bubbel och ta bilder i ett photobooth! 😉

Finest_Awards_2016Efter några timmars mingel och fotografering så var det dags för själva prisutdelningen. Alla som hade vunnit i diverse kategorier skulle utses och jag måste säga att jag blev en smula nervös när jag hade ett reserverat säte långt fram och hjärtat pumpade på lite extra när dom skulle utse vem som vunnit ”Årets personliga blogg” – kategorin där jag var nominerad. Meeen. Vinsten gick till en annan och det helt okej! Jag är så otroligt nöjd och stolt över att min blogg ens fick bli nominerad tillsammans med så pass stora profiler som var nominerade i den kategorin. Det var en stor ära för mig och jag vill verkligen tacka er alla underbara människor som tagit er tid att rösta på min blogg!

Efter att alla vinnare hade utsetts så var det dags för efterfest. Vi gick dit och drack en drink, men gick rätt så fort därifrån. Båda två var trötta och ville orka med morgondagen också. Typiskt en vuxen tvåbarnsmamma kanske? 😉

Finest_Awards_2016

Sorry för att bilderna inte riktigt håller den kvalitén som jag brukar, men jag hade inte med mig min systemkamera på eventet så alla bilder därifrån är tagna med min iphone.

Vi var hemma vid 1 tiden och somnade båda två på några sekunder. Jag dricker i princip aldrig alkohol, så dom fyra champangeglasen som jag fick i mig igår kändes rätt så bra när jag vaknade imorses. Men det var det verkligen värt, för vi hade svinkul!

Vad vi har gjort under dagen idag berättar jag om lite senare för nu ska jag spendera lite kvalitetstid med mina älskade pojkar innan dom ska lägga sig! Massor med kramar till er alla och tack ännu en gång för alla som röstade på mig, ni är för söta och jag uppskattar det mer än vad ni tror <3

6 reaktioner på “Stockholm – Finest Awards 2016”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *