Eraze Stockholm – borttagning av acneärr

Nu måste jag få berätta för er om en helt otrolig teknologi för att ta bort acneärr! Jag är helt mållös och trodde inte att det fanns maskiner som kunde göra sånna här hudförvandlingar och jag har äntligen fått hopp igen om att få en fin och fläckfri hud.

Eraze _Stockholm_borttagning_av_acneärr

Eraze och deras PicoSure laser gör underverk! Eraze finns i Oslo, som ni vet, men dom har även en klinik i Stockholm. Så när jag var där så fick jag möjlighet att hälsa på dom och göra min första behandling för borttagning av acneärr. Eftersom jag hade gjort en konsultation i Oslo så kunde vi börja behandlingen med en gång.

Eraze _Stockholm_borttagning_av_acneärr

Först får man på sig skydd över ögonen, gör rent ansiktet med sprit och sen börjar man laserbehandlingen.

Eraze _Stockholm_borttagning_av_acneärr

Själva laserbehandlingen sticks lite grann och så luktar det en aning bränt eftersom dom små håren i ansiktet brinner bort i processen. Men förutom det så känns det inte alls obehagligt, utan kunde faktiskt kittlas ibland när man kom över vissa områden i ansiktet.

Eraze _Stockholm_borttagning_av_acneärr

När behandlingen var klar så tog man bort skyddet för ögonen och smörjde in hela ansiktet med kylande Aloevera. Man kan bli lite varm och därför är det väldigt skönt att få denna kalla Aloeveran i ansiktet, plus att den tillför huden mängder med fukt.

Eraze _Stockholm_borttagning_av_acneärr

När behandlingen var över så fick jag se i en spegel hur jag såg ut och så gick vi noga igenom vad som hänt med huden och vad som kommer att hända fram över. Dom är kunniga på Eraze och man kan ringa dom när som helst efter behandling om man skulle vara orolig över några eventuella biverkningar. Men det ska förhoppningsvis inte vara några problem alls.

Eraze _Stockholm_borttagning_av_acneärr

Efter behandlingen så rekommenderar dom att man använder hudvårdsprodukter från Elexir. Sen är det så otroligt viktigt att alltid smörja in ansiktet (och resten av hela kroppen) med solskyddsfaktor! Glöm inte det nu när sommaren kommer, för det är det viktigaste ni kan göra för att förebygga mot att få en fin hy.

Tjejerna på Eraze Stockholm är underbara och väldigt pålästa. Dom kan sin sak och vet precis vad dom pratar om. Jag kunde verkligen känna mig trygg i deras händer och jag rekommenderar alla mina läsare att besöka Eraze om ni önskar att få er hud fin för deras behandlingar ger verkligen resultat!

Ni vet att ni alltid kan kommentera eller maila mig om ni har några frågor. Besök gärna Eraze hemsida för mer information om deras behandlingar, priser och information om deras kliniker. Erase.se eller Eraze.no

7 reaktioner på “Eraze Stockholm – borttagning av acneärr”

 • Märta skriver:

  Åh vad härligt att du unnar dig sånt här!! det är så himla vikit och känna sig fin i ansiktet. Är de fraxellaser eller vanlig laser / ipl de kör? har hört att fraxellaser är lite starkare och har provat ipl men har lite ärr kvar. Ha en fin helg!

  • oslofru skriver:

   HEj Märta! Jag har provat IPL tidigare men det ger tyvärr inte de resultaten som jag önskar. Nu när vi har gjort en hudscan av mitt ansikte hos Eraze så har vi även konstaterat att jag har både acne och melasma som man absolut inte ska behandla med IPL… Så det är otroligt viktigt att man går till rätt klinik när man väljer att gå djupt in i ansiktet med laser. Eraze använder den nyaste teknologin PicoSure laser, men jag kommer att skriva mer om det i ett annat inlägg. Kramar

 • Sanmoa Josuá Voutilainen skriver:

  Jag ska börja med de (göra samma som du) i augusti.
  Funkar det? Kan du skicka bilderna till mitt mail? ???

 • Emelie skriver:

  Hej jag undrar vad priset landade på och om du skulle rekommendera denna behandling, funkar det verkligen?

  • oslofru skriver:

   Hej! Jag tycker verkligen att det fungerar och är värt pengarna. Kolla mer angående priser på Eraze.se eller Eraze.no 🙂 Jag kommer att gå på min fjärde behandling på onsdag nästa vecka och då kommer jag skriva lite mer ingående, samt visa för/efter-bilder på behandlingarna hittills. 🙂 Kram

 • samira skriver:

  hei jeg væ hvil god informasjon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *