Tillbaka till verkligheten

Godmorgon på er alla!

Nu är jag tillbaka till verkligheten igen och den vanliga vardagen. Det kändes otroligt skönt att få komma hem till mina pojkar igår och vi fick några mysiga timmar tillsammans innan det var dags för dom små att lägga sig.

babyboy

Oskar är alltid lika go och glad! Älskade lilla (stora) bebis <3

När vi vaknade på morgonen däremot så var det en helt annan femma. Under natten har jag lyckats dra på mig någon konstig förkylning och vaknade av att jag var alldeles tät i näsan och hade ont i halsen. Sen vid 6tiden när Filip vaknade så var han alldeles röd och glödhet! Han hade 39,5 i feber.. Stackare. Det känns som att det alltid är något på gång med honom, har han inte det ena så har han det andra. Så idag ska vi till läkaren med honom och se vad det är han har åkt på denna gången.

Men tills läkaren öppnar så ska vi försöka få i oss lite frukost och jag ska sätta mig och svara på alla mail och kommentarer som jag missat nu när jag varit ett dygn i Stockholm. Plus att jag ska skriva om en helt Amazing behandling som jag gjorde innan jag åkte hem igår. Spännande va!

Nu är jag ju hemma igen så nu kommer bloggen bli som vanligt och mer uppdaterad. Hörs snart igen! 😉

 

2 reaktioner på “Tillbaka till verkligheten”

  • Angelica skriver:

    Förstår att det känns underbart att vara hemma med familjen igen, det är ju alltid där man har det som bäst oavsett hur kul man kan ha på andra ställen med vänner. Home Sweet Home 🙂

    Tråkigt att Filip är sjuk igen stackaren, hoppas det inte är något allvarligt och att han kryar på sig snabbt! Desamma gäller såklart även dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *