Let the sun shine in

Godmorgon!

Igår var jag helt förstörd efter att jag sovit middag tillsammans med mina pojkar. Jag har åkt på någon sjudundrandes förkylning och orkade inte sitta vid datorn, mobilen eller ens se på tv under gårkvällen, utan jag ville bara vila och ta det lugnt med familjen. Jag gick och la mig tidigt tillsammans med Oskar eftersom jag behövde sova.. Men tyvärr så blev det inte riktigt så, för tydligen har han också blivit förkyld och tät i näsan så han har vaknat ungefär 2-3 gånger i timman under hela natten. Jag kan nog inte komma på någonting som är värre än att inte få sova när man är sjuk och det enda man vill är att få sova ut. Ni som själva har barn har säkert fått vara med om liknande situation någon gång och förstår hur jobbigt det är och ni som inte har barn.. Tänk er att ni är sjuka och vill sova, men att eran alarmklocka ringer 3 gånger i timman och det är inte bara att klicka på en knapp och stänga av den, utan det är en sån där klocka som flyger iväg och som du måste springa efter och fånga för att kunna stänga av. Tänk att det händer, seriöst nu, 3 gånger i timman! Du hinner liksom aldrig riktigt somna innan det är dags att gå upp igen…

balkong_inspiration

Nu är det en ny dag och jag mår, tack och lov, lite bättre (förutom att jag är så trött att jag ser dubbelt och knappt kommer ihåg vad jag heter). Så vi ska försöka njuta av dagen och ta vara på den sköna solen som strålar. Äntligen är våren här för att stanna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *