Bara jag och dom små

Godmorgon!

I vanliga fall så är söndagarna väldigt heliga för oss och egentligen för alla i Norge då man fortfarande står fast vid att man inte ska arbeta på söndagarna. Men idag var det ett undantag då M var tvungen att åka in till jobbet.. Det kändes lite konstigt att vakna ensam och man märkte så tydligt på Filip att han saknade sin pappa för han kollade förvånat på sängen när han inte låg där och sen när vi gick ner så ropade han ”Pappa?”

Men det är bara några timmar kvar tills han kommer hem, så vi får försöka mysa tillsammans så gott det går bara jag och mina två underbara små pojkar, fram tills dess.

syskon

Jag mår betydligt mycket bättre idag. Eller rättare sagt, jag känner mig frisk! Hur skönt som helst, det var en konstig liten intensiv förkylning jag åkte på, men nu verkar det vara över.

Förresten så ska jag sitta lite med förberedelser inför Oskars namngivningsceremoni nu på förmiddagen. För Filip så hade vi en jättestor namngivning och bjöd alla i släkten, plus vänner. Denna gången kommer vi inte att slå på så stort, utan vi kommer att vara dom närmsta i familjen eftersom vi tänkte vara hos oss och bara ha det lite intimt. Vi tror det blir bäst så och jag hoppas att Oskar är okej med det också. Men bara för att vi blir få så blir det inte ett mindre firande för det. Allt måste ändå fixas, så som vad vi ska äta, tårta, dekoration osv osv. Jag äskar att planera sånna här saker så det ska bara bli kul! Sen har jag också glömt att fylla i Oskars ”Mitt första år”-bok, så det måste jag göra så att jag inte glömmer av när han gjort sina framsteg.

Men först och främst ska jag ägna mig åt att laga en stor och god frukost till mig och dom små, så hörs vi lite senare igen!

Kramkram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *