Rumplyft – Skönhetsoperation

På Finest Awards så fick vi en välfylld goodiebag, men även lite annat smått och gott delades ut under galan. Bland annat dessa extremt tighta Freddy skinnbyxor.

rumplyft

Jag har lite svårt att se mig själv gå runt i dom här på stan, men visst satt dom som en smäck och kan säkert komma till användning någon gång när jag vill vara lite extra piffad. Dom får ligga i garderoben tills ett ypperligt tillfälle inträffar! 😉

rumplyft_skönhetsoperationJag har ju egentligen en väldigt liten rumpa, men i dessa byxor så ser den faktiskt aningen plutigare ut. På tal om rumpor – har ni sett vad många det är som gör rumplyft nu?!

Rumplyft – Ännu en skönhetsoperation

Herre min jesus, tar det aldrig slut på skönhetsideal och konstiga operationer som ska genomföras för att man ska ”passa in”. Just det här med stor rumpa tror jag bara är en trend tack vare våra kära Kardashian-systrar. Dom har gigantstora rumpor och har miljontals följare som ser upp till dom och vill vara som dom. Men det är en sak att se upp till och en annan att vilja vara som.

På vissa människor passar det med en stor rumpa och det är på dom personerna som föds med det. Om du inte är född med en stor rumpa naturligt, så kommer det förmodligen inte passa med en inopererad bak tyvärr. Jag är som vanligt för det naturliga och dom sunda vägarna till en fin kropp och därav är jag emot att operera in stora siliconkuddar i rumpan.

Jag hoppas att ni andra tjejer försöker att se bort mot strömmen denna gången och låter era söta små rumpor vara i fred. Vill man ha lite större och mer välformad rumpa så kan man satsa på det när man tränar. Tyvärr går det nog inte att få en sån där gigantisk bak som man kanske är ute efter, men om jag inte är helt ute och cyklar så kommer denna trend förmodligen nå sitt slut såsmångingom. Antagligen efter att tyngdlagen haft sin naturliga gång och rumpinplantaten hänger nere i knävecken. Då är nog vi som har kvar våra naturliga rumpor tacksamma över att vi stod emot ”idealet” denna gång.

Vad tycker du om denna rump-trend? Skulle du själv kunna göra ett rumplyft?

Jag har en liten rumpa, men den passar mig och min kropp. Det är jag och jag är stolt över den jag är. Men denna syn på mig själv har jag lärt mig att få under åren och det är först nu när jag är vuxen och fått barn som jag inser att jag är perfekt precis så som den jag är.

När jag var yngre var det annorlunda. Det var i tonåren som jag började jämföra mig med andra och tyckte att jag hade för små bröst. Jag var en väldigt smal och vältränad tjej, men jag ville så gärna ha stora tuttar så jag började äta massor i hopp om att brösten skulle växa om jag gick upp i vikt. Tyvärr blev det inte så, utan jag blev bara lite mullig istället med lika små bröst som innan..

När jag blev äldre och flyttade till Oslo så var komplexet fortfarande där, om inte ännu starkare. Jag jobbade i en klädbutik där allting handlade om mode och stil. Ätstörningarna började smyga sig på och när jag hade samlat ihop tillräckligt med pengar så gjorde jag en bröstförstoring. Allt för att passa in.

Visst var jag väldigt nöjd över mina bröst och jag började få bättre självförtroende och jag är än idag tacksam över att jag genomförde operationen den gången på grund av att jag mådde bättre i mig själv. Så jag har fortfarande stor förståelse för folk som önskar att genomgå skönhetsbehandlingar för att må bättre, men jag tycker att det är synd att det ska behöva vara så här, för man gör ju faktiskt allt för att passa in i det som man tror är det perfekta.

Trender kommer och trender går. Så om du ska göra någonting med din kropp så ska du göra det för dig själv och inte för att det är trendigt för stunden och du vill vara som alla andra. Tänk noga igenom innan du önskar att förändra någonting på dig själv. Detta säger jag nu framför allt för att jag är övertygad om att den där stora rumpan som alla vill ha nu, inte kommer vara så populär längre om några år..

Vi är alla unika och det är precis så det ska vara! Jag hoppas att ni lär er vara stolta över er själva och era fina kroppar! Håller ni inte med?

13 reaktioner på “Rumplyft – Skönhetsoperation”

 • Celine skriver:

  Haha men herregud om man vill ha större rumpa så är det väl enklare att bara träna den än att hålla på med en massa rumplyft, svindyrt är det ju också! Ser ju oftast mest onaturligt ut också :/

 • Susana skriver:

  Sv: ja riktig gott.

  Jag tycker det går till överdrift med alla operationera som folk gör. Jag brukar kollar på kwk och den yngsta av dem,
  På henne ser man en extrem förändring med alla ingrepp hon gjort de är ju en helt annan person nu…

  Tänk om alla kunde va mer naturliga det hade vart skönare för alla oss tjejer.

 • Jennie skriver:

  Implantat känns förlegat, bättre suga bort lovehandels och lägga det i rumpan. Jag kallar det mer omfördelning av det man redan har 🙂

  Jag tycker absolut man kan fixa till rumpan och man har behov, för allt går inte att träna. Men det krävs ju att man har fett att ta av…

  http://www.,missjennie.se

 • Marie skriver:

  Dette er så freshe bukser 🙂 de kledde du!

 • Line Cecilie skriver:

  jeg får veldig mye skryt av rumpa mi(haha), så heldigvis slipper jeg å ta det, men jeg synes allikevel man bare bør trene den opp isteden;)

 • Il skriver:

  Du kanske inte är rätt person att prata om att man ska vara naturlig då du själv inte är det? Tycker folk får göra som de vill, sen är det en vidrig värld som styrs av män som sätter press på unga tjejer.

  • oslofru skriver:

   För det första så gör jag operationer för att jag själv ska må bra. Sen tycker och tror jag inte att vi kvinnor gör skönhetsoperationer på grund av männen, utan på grund av andra kvinnor och de sk idealen som vi ständigt blir påminda att leva upp till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *