Ralph Lauren Haklapp

Hej på er alla goingar!

Vilken grymt mysig och härlig förmiddag vi har haft! Jag har följt mina egna tips på att komma i form och började dagen med en härlig promenad och åt en stor och god frukost när jag kom hem. Sen tränade jag hemma med band (tips på hur du kan träna med band finner du här) eftersom jag inte fick tummen ur att åka till gymmet. Sen när jag var klar med det så badade jag med Oskar och nu har vi precis ätit och lilleman får sitta en stund efter och gnaga på lite majskrokar medan jag kollar in här på bloggen.

Ralph_Lauren_HaklappJag tror seriöst att jag har bytt haklapp / drägglis på Oskar typ 15 gånger idag. Det verkar som att det är tänder på gång för han tuggar, gnagar och drägglar som aldrig förr. Filip fick sina första tänder när han var 6 månader, så det är ju inte så konstigt om Oskars första börjar komma nu när han snart är 8.

När fick era barn sin första tand? 

Ralph_Lauren_Haklapp

Med eller utan tänder spelar ingen roll för den här goingen får i sig maten ändå!

Vi ska alldeles strax gå ner och hämta Filip på förskolan och efter det ska vi möta M för att åka och storhandla. Vi ska vara hemma nu i två veckor innan vi ska ut och resa, så vi tänkte planera och storhandla för tiden vi ska vara hemma och försöka se till att allt är uppätet tills vi ska åka. Det blir en utmaning och se om vi lyckas planera rätt, vilket jag är rätt så säker på att vi inte kommer göra. Antingen kommer vi köpa alldeles för mycket, eller så kommer vi vara tvungna att storhandla nästa vecka igen. Oavsett vad så blir det såklart bra ändå! 😉

6 reaktioner på “Ralph Lauren Haklapp”

 • Line skriver:

  Så herlige bilder! Utrolig skjønn 🙂

 • Ida skriver:

  Hejsan! Bra blogg. Kan inte du göra ett inlägg och berätta hur du och din man träffades 🙂 Ha en fortsatt bra kväll!

  • oslofru skriver:

   Hej på dig, Jo det kan jag göra 🙂 Tror jag har skrivit om det förr, men jag gör det gärna igen! Kramar

 • Ida M skriver:

  Hej! Gör samma på Abbe, byter dreglis typ 30ggr/dag minst. Har gjort så sen han var tre månader typ men fortfarande inga tänder! Helt galet. Ellie fick sina första sent, när hon var 11 månader. Får se hur det blir med Abbe.. Hoppas ni mår bra. Din kropp är riktigt fin Susanna! Kram Ida

  • oslofru skriver:

   Det är så olika när baren får tänder, jag hoppas att vi får vänta lite med Oskar för det var ingen kul period när dom började komma på Filip :/ Å tack snälla söta du! Massa kramar tillbaka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *