Borsta tänderna

-När du är riktigt glad! Borsta tänderna när du är riktigt glad! Man kan också glädja andra som på denna jorden vandra, borsta tänderna när du är riktigt glad! 

borsta_tändernaDet är tur att det är roligt att borsta tänderna! Filip har alltid tyckt att det varit kul och vill alltid försöka att göra det så gott det går på egen hand. Sen hjälper jag till så att det blir ordentligt gjort och sen så får han alltid stå och greja tills han känner sig färdig, vilket ofta kan ta en vääääääldigt lång stund. 😉

borsta_tändernaBorsta tänderna är så otroligt viktigt och det är jag väldigt glad för att mina föräldrar var så noga med när jag var liten för jag lagade faktiskt mitt första hål nu i 27 års ålder. Min morfar var tandläkare och hade en egen tandklinik och min mormor var hans tandsköterska. Så det ligger i släkten att vara noga med att borsta tänderna antar jag!

Det är inte många jag känner som bara haft ett hål i sitt liv i vuxen ålder, men jag tror faktiskt att det är tack vare att mina tänder blivit noga borstade under hela min uppväxt, så nu lär jag mina barn detsamma.

borsta_tänderna_barnSolen skiner och himmelen är blå, så alldeles strax ska jag och mina pojkar ut och gå!

toppbloggare

3 reaktioner på “Borsta tänderna”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *