Finest Awards Pressbilder

Ni är många som har bett om att få se fler bilder på min outfit från Finest Awards, så nu tänkte jag att jag skulle visa er dom få bilderna på outfiten som jag har och som ni inte reda har sett.. finest_awards_pressbilder

Jag valde att inte ha med mig någon kamera under kvällen så därför jag har tyvärr väldigt dåligt med bilder från Finest Awards. Eftersom det var en pressvägg med mängder av fotografer där så var jag inte orolig över att jag skulle få någon bra bild. Jag menar, det borde ju finnas mängder med pressbilder från eventet att välja och vraka mellan, men ack så fel jag hade! Jag är väl inte tillräckligt känd helt enkelt för jag kan bara hitta en endaste bild på mig och Elin under kvällen och den blev jag inte alls särskilt bra. Så nästa gång jag ska på en stor gala så ska jag nog se till att ha med mig en kamera så att jag kan försäkra mig om att få några bra bilder på mig själv. Eller så får jag helt enkelt se till att bli kändis tills nästa gång! 😉

finest_awards_pressbilder

Klänning – Samsøe Samsøe, skor – Prada, örhängen – Zara, väska – Gucci

Trots att allt med stylingen blev inställt i sista sekund (Mer om det kan ni läsa HÄR om ni vill) så lyckades jag ändå känna mig rätt så fin och kvällen blev lyckad trots allt! Det var första gången jag var på Finest Awards och längtar redan till nästa år då jag förhoppningsvis kommer att få gå igen och förmodligen kommer att känna mig lite mer bekväm eftersom jag då kommer att veta lite mer vad det handlar om. Men det är en första gång för allt och man kan bara lära sig och bli bättre!

Nu ska hela familjen bada och sen är det läggdags för dom minsta. Hoppas ni har en superfin tisdagskväll allihopa!

6 reaktioner på “Finest Awards Pressbilder”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *