Apple Watch

Godmorgon!

Igår när min man kom hem från jobbet så hade han med sig en liten present till mig bara sådär från ingenstans. Han gör så ibland och jag blir lika glad och överraskad varje gång. Jag hade nämligen nämnt att jag var lite sugen på en Apple Watch för någon dag sen och otroligt nog så fick jag vad jag önskade! Tänka sig 🙂

appel_watch

Ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt vad jag ska göra med denna lilla klocktelefon, men tydligen så kan den vara bra att ha när man tränar, så jag tänkte prova att ha den när jag ska ut och springa lite senare idag. Är det någon av er som har en Apple Watch eller annan smartklocka som ni har bra användning av?

Sen igår kväll så har jag bara använt mig flitigt av Siri som har hjälpt mig att skicka sms. Men det måste jag erkänna är svinkul! Det är lätt och roligt att få iväg ett sms för jag behöver inte skriva någonting utan bara säga till Siri vad hon ska skriva så gör hon det åt mig. Jag vet att det finns på mobilen också, men av någon lustig anledning så är det mycket roligare och smidigare att använda funktionen på klockan!

appel_watch_blue

Jag fick en med Appel watch med ljusblått band och lustigt nog så hade jag målat mina naglar blå tidigare under dagen. Haha, snacka om otippad matchning! Jag har lust att köpa lite fler band till klockan så att man kan variera efter vad man har på sig. Denna ljusblå är ju lite sportig och passar inte alltid när man har lust att vara lite finare. Så vi får se om jag hittar några snygga band som passar när jag är på stan nästa gång. Jag är rätt så sugen på det bruna läderarmbandet som hör till från Hermés.

appel_watch_blue

Själva armbanden är ju dyrare än själva klockan, eller i alla fall om man ska ha armbandet från Hermés för det kostar visst ca 12.000kr. Men önskar jag riktigt hårt och nämner det några gånger för min man så kanske han, rätt som det är, kommer hem med ett till mig en vacker dag! 😉

dela_facebook

7 reaktioner på “Apple Watch”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *