Mitt hjärta smälter

syskonkärlekJag slutar aldrig att beundras av mina pojkar och tack vare blocken så är jag alltid framme med kameran och lyckas fånga ögonblick som dessa.

bröder

När vi skulle åka till förskolan förut så ville Filip hjälpa mig med Oskar. Han hjälpte mig att byta blöja, sätta honom i bilstolen, ge han nappen, stoppa om och gosade. Sen när vi var klara så ville han inte gå, utan han ville sitta och studera sin lillebror och pussa på honom. Då smälte mitt mammahjärta vill jag lova!

syskon

Vi har precis lämnat Filip på förskolan och Oskar verkade så trött så jag gick upp och la honom i sängen och där somnade han på en sekund. Så nu ska jag ta mig friheten att måla, men inte på den gamla påbörjade tavlan, utan en helt ny. Jag fick nämligen inspiration från ingenstans så jag är jätteladdad att börja! 🙂

2 reaktioner på “Mitt hjärta smälter”

  • Angelica skriver:

    Syskonkärlek är verkligen någonting av det vackraste som finns! <3 Jag vet precis hur du känner, jag blir själv helt tårögd när jag ser mina små älsklingar tillsammans. Finns inget bättre!

    Du tar så fina bilder, önskar jag var lika duktig på att fota och fånga ögonblick. Måste nog investera i en bra kamera 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *