Lugnet före stormen

Godmorgon,

Oskar verkar må bättre för han har sovit hela natten som han brukar göra och det tackar jag för. Vi ringde ju läkaren igår och han sa att vi skulle kontakta fastläkaren idag (Alla har en egen personlig läkare som jobbar mån-fre). Eftersom han var så pass säker på att det var en svampinfektion så var det ingen fara att vänta. Men idag när vi vaknade så såg det ut som att prickarna är borta och att han mår bra igen. Men jag tänkte ringa läkaren oavsett så att vi är helt säkra på att han är hel frisk. För imorgon ska ju jag ta med mig pojkarna och åka till Sverige, så då vill jag vara helt säker på att alla mår bra för annars åker jag inte..

Susanna_Jungblom

Jag älskar att vakna upp så här. Efter att ha fått sova hela natten så vaknar jag av att min man klappar på min kind, pussar på mig och säger att Filip har vaknat och att han måste åka till jobbet. Det känns alldeles underbart att kunna sträcka på sig, känna sig utvilad och gå i lugn och ro och sätta på sig myskläder för att starta dagen. Gå ner med båda pojkarna, pussa min man hejdå i dörröppningen och sen sätta sig i soffan och mysa.

Susanna_JungblomDet känns på sätt och vis som att denna dagen är lugnet före stormen för från och med imorgon så är det fullbokat, non-stop i flera månader framöver. Idag är nämligen sista dagen jag är hemma innan vi åker till Göteborg. Vi ska vara borta till fredag och det är framför allt för att min man vill jobba så mycket han bara kan nu innan han går ut i pappaledighet. Detta är nämligen sista veckan han jobbar och han har massor av viktiga saker att få gjort. Så när jag blev inbjuden till ett event på onsdag i Göteborg så nappade jag direkt! Sen på torsdag så är det ju en röd dag och då ska jag umgås med mina föräldrar och sen på fredag så åker vi hem igen. Till helgen sen så kommer svärmor på besök för att fira min man som fyller år på lördagen och sen på måndag så åker vi till Italien i två veckor.

När vi kommer hem från Italien igen så är min mammaledighet slut och ett nytt äventyr börjar. Det är superspännande och jag längtar verkligen till jag kan berätta för er vad det är jag ska göra. Jag kan i alla fall berätta för er att mitt liv som hemmafru slutar, men vad ska jag göra? Vad tror ni? 😉

11 reaktioner på “Lugnet före stormen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *