Bjuden till NK i Göteborg

Godmorgon,

Igårkväll vid nio tiden så vaknade Filip till och vägrade somna om.. I vanliga fall brukar ju hans pappa vara hos honom på kvällarna så jag antar att han saknade honom för han vägrade somna om sen.. Han bara grät och det var ingenting som fick honom att lugna sig.. Så han fick sitta uppe en stund, men sen var han så trött att han bara grät igen. Stackarn. Till slut vid midnatt så somnade han äntligen med sin morfar i gästsängen. Jag och Oskar sov så gott i mina föräldrars säng, men vaknade tyvärr väldigt tidigt redan vid 6. Så jag har redan fått gjort väldigt mycket! Jag har duschat, nopprat/epilerat mig under armarna (Ja det gör svinont, men det är mycket bättre än att raka), druckit kaffe, ätit frukost, blåst håret, matat Oskar, klätt honom och nu ska jag snart också klä på mig.

Idag ska nämligen jag på världspremiär av Music is sharing på NK i Göteborg och med mig tar jag ingen mindre än min älskade mamma. Det ska bli superkul att få spendera en heldag med den finaste mamman i världen och vi börjar dagen med att bli sminkade av makeupkonsulter från NK Kosmetik. Det ska bli jättekul och dessutom nyttigt att få massa bra tips när det kommer till sminkningen. Jag behöver massa hjälp och har tusenvis av frågor, men framför allt så känns det ju bara väldigt lyxigt att få en fin makeup innan vi startar dagen.

Är det någon mer som ska till denna glittrande hyllning av musikens glädje idag på Nk? 🙂

Barnen kommer att stanna hemma med min pappa under tiden. Vi kommer vara borta nästan hela dagen för efter att eventet är över så måste jag kolla lite på stan och shoppa nya kläder och leta en present till min man som fyller år på lördag och sen ska vi fixa naglarna i Alingsås. Det blir en heldag med massa skoj med andra ord.

Pilgrim_örhängen

Förresten, ni glömmer väl inte att vara med och tävla om ett presentkort på 500kr hos Amaz att köpa smycken för? Örhängena som jag har på bilden ovan är därifrån och är från märket Pilgrim, men dom har såklart mycket annat fint att väja mellan. Så om du vill vara med och tävla om 500kr att shoppa för så KLICKA HÄR!

Puss och kram på er så hörs vi lite senare!

2 reaktioner på “Bjuden till NK i Göteborg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *