Music is sharing

Idag var vi bjudna på event på NK i Göteborg då dom hyllade dom sex svenska vinnarna av Europas största musiktävling. Vi började med att bli sminkade av fantastiskt duktiga makeupkonsulenterpå NK Kosmetik.

music_is_sharing

Jag fick massa tips och nya idéer på hur man kan lägga en snygg makeup och självklart fick jag med massa fina skönhetsprover efteråt som jag kan använda hemma.

nk_kosmetik_makeup

När vi var klara med sminket så gick vi runt och kollade på den nya kosmetikavdelningen som dom håller på att bygga och förnya.

music_is_sharing_göteborg

Vi smakade på bubbel, juicer och minglade runt med andra bloggare och trevliga människor, medan vi väntade på att Wiktoria skulle uppträda.

music_is_sharing_stockholm

Dom svenska vinnarna av Europas största musiktävling – Abba, Herrey´s, Carola, Charlotte Perrelli, Loren och Måns Zelmerlöw, hyllas i Stockholm och i Göteborg med varsitt skyltfönster i Nordiska Kompaniet. Så efter att vi varit inne och minglat runt så var det dags att gå ut.

music_is_sharing

Alla skyltfönsterna hade varsitt personligt signerat porträtt som kommer att auktioneras bort till förmån för välgörenhetsorganisationer valda av artisterna själva. Förutom dom vackra skyltfönsterna så var även Wiktoria Johansson där och uppträdde.

Wiktoria_Johansson_Music_is_sharingWiktoria sjunger så otroligt fint och hon är verkligen en stjärna som utstrålar glädje och massa positiv energi!

music_is_sharing_wiktoria_johansson

Wiktorias nya singel hade världspremiär idag och singeln släpps senare i Maj. Ni kan gå in på min instagram om ni vill få en liten förvisning! 😉

wiktoria_johansson_music_is_sharing

Efter att hon hade uppträtt så träffade jag henne och tog en selfie och blev fotade.

wiktoria_johansson_music_is_sharingDet var en lyckad dag på NK och efter att vi varit där så gick vi en stund på stan och åkte sen tillbaka till Alingsås.

Nu ska vi bara slänga i oss något och äta och sen ska vi ner till stan för att fixa naglarna! Kram på er

dela_facebook

8 reaktioner på “Music is sharing”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *