Bortskämd med skönhet

Godmorgon!

Nu har jag äntligen fått nya, fräscha och snygga naglar igen.

akrylnaglar_manikyr

Det känns alltid lika skönt att få bli lite bortskämd med den ena skönhetsbehandlingen efter den andra och igår var verkligen en sån dag när jag fick skämma bort mig lite extra. Först blev jag ju sminkad på morgonen och sen åkte jag och fixade påfyll på mina akrylnaglar på eftermiddagen. Känns superskönt att känna sig fin och fräsch igen.

akrylnaglar_manikyrIdag lyser solen och det är jättevarmt och skönt ute, så vi tänkte bada lite jacuzzi, vara ute och gå en sväng och sen i eftermiddag ska vi grilla. Mina föräldrar älskar att umgås med pojkarna vilket ger mig lite avlastning. Gissa om jag stortrivs här! Det är ju rena rama semestern! 😉

2 reaktioner på “Bortskämd med skönhet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *