Sommaren är här!

Vilken fantastiskt härlig sommardag det har varit idag!alkoholfri_rose

Vi var ute och gick en lång promenad på förmiddagen och när vi kom hem sen så satte vi oss på altanen och drack rosé och badade jacuzzi.

jacuzzi

Sen var jag iväg och storhandlade massa mat och grejer som jag ska ha med mig hem till Norge imorgon. Bland annat så skulle jag köpa öl till min man (alltså, 3,5 % alkohol på Ica) och när jag kom fram till kassan och skulle betala så frågade hon mig om leg! Halli, hallå? Är det inte 18 års åldersgräns på att köpa 3,5or? Jag tyckte det var lite lustigt och visade glatt fram mitt körkort. Men när hon fick kortet så kollade hon på det och sa: ”Nej, det här fungerar inte, det står inte när du är född?”. Jag fick förklara för henne att det är ett norskt körkort och att födelsedatumet står baklänges. Kassörskan tvekade först men lät mig handla till slut. Herrejisses, tänk om jag, 28 år gammal, hade blivit nekad att köpa folköl på Ica!

I alla fall. När vi handlat så gick vi hem till mina föräldrar igen och började grilla.

grillning

Vi grillade kyckling och wokade grönsaker till middag, lyssnade på musik och roades av mina älskade pojkar som satt glatt och kollade på när vi lagade maten.

matlagning

Ni kan ju gissa om maten smakade. 🙂

grillmat_tipsDet har varit några härliga dagar här i Alingsås och Göteborg! Imorgon åker vi hem igen och det ska bli underbart att få krama om och pussa på min man igen. Dessutom får vi besök av hans mamma under helgen och på måndag så åker vi till Italien. Bara massor med kul att se fram emot nu fram över med andra ord!

Ni glömmer väl inte att vara med och tävla om 500kr presentkort hos Amaze? Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen 😉

5 reaktioner på “Sommaren är här!”

  • Irene skriver:

    Så mange fine bilder 🙂
    Det er helt utrolig at du ble spurt om legg og at hun nesten ikke trodde deg, klart at norsk førerkort er litt annerledes men det står jo fødselsdatoen din på kortet og det er bilde, så det er rart at hun tvilte på det 🙂
    Ha en flott kveld <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *